bu sitede de gördünüz gibi birçok insan ben almam der neden?
ne hasarı var nasıl olmuş ne gibi bi sıkıntıs olur diye sormadan..
halbuki piyasa da gezen çok sayıda araç hasar kayıtlıdır sahibi biliyor veya bilmiyor
alırken görerek alyor veya harbiden ittiriyorlar kurnazım diye geçinenlere
adam a vstorm 650 satmışlar3 yıl kullanıyor araçı satışa koyuyor haberi yok almaya gelen adam bi gidiyor yetkili servise grenajları çıkartırıp expertiz yaptırıyor ve satıcı o dakika ya kadar bilmiyor bunu
veya o gördüğünüz ışıl ışıl RR lar emin olun piyasada kazazı/yan yatması boyası olmayan çok az var o reyzinglerden
bu işleri bilmeyen dışardan konuşur konuşur türkiyede olduğu gibi bir şeyi bilmeden herkez fikir sahibidir
aha toprağam ın isyanı
https://www.facebook.com/video.php?v=1175124685846404
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:01 ----------
Walla ben yeltenemedim ne yalan söyleyeyim. Alınacak makina sadece önden hasar almış, muhtemelen hasar kayıt rakamı da şişirilmiştir ama satayim desen birsuru eziyet. Sahibine dedim zaten satabilecegim bir fiyata birak alayim diye ama sonuc alamadik. Satamayacan olm gel ölücülük yapayim baska ölücülere kanma da dedim :d
Neyse hayirlisi
biz ciddiyiz bizim bi arkadaşa alacağız ilan ı burda paylaşama da belki bizden cesur biri çıkar gidip almasın

ama allahı var çiçek gibi
evet hasar şişirilmiş kazayı yapanın cebinden fazla para çıkmasın diye tabi
ne oldu sigorta şirketini kandırdın diyelim satarken acısı çıkar o hasar gerçek değerlerde yazılsaydı emin ol o motoru alacak çok kişi çıkardı
zaten müşteri potansiyeli az olan bi motor iyice öldürmüş adam kendi motorunu
hayırlısı diyelim