Hasan Tan Çocuk Yuvası Resimleri... 16 Kasım 2008....

böyle bir sitede ve böyle insanların arasında olduğum için gurur duydum, fotoğrafları görünce duygulandım, şükrettim.

iyi ki varsınız .... :salut: :rendeer:

böyle bir sitede ve böyle insanların arasında olduğum için gurur duydum, fotoğrafları görünce duygulandım, şükrettim.

iyi ki varsınız .... :salut: :rendeer:

teşekkür ederiz... Bizde o gün çocukluğumu bi döndük , gelemiyoruz geri.. inşallah başka seferlerde yeni yeni arkadaşlarla yuvalarda görüşmek dileğiyle...

benide götüreceginize söz verin yuvaya resimler akşama sende olsun :cherry::bounce:

eee gel bari.... :cherry:

ARKADAŞLAR ! Az evvel yuvadan Dilan beni aradı telefonla, hala bizim onlara götürdüğümüz bisküvi, çikolata, eticin v.s. yiyorlarmış.... "Teşekkür ederim Funda Abla, Seni çok seviyorum" diyip kapattı... Kaldım ölece telefonun bu ucunda.... Bende sizlere teşekkür ederim... Zaten biliyorum ki onlar o teşekkürü hepimize yaptılar :cat::cat::cat:

eee gel bari.... :cherry:

ARKADAŞLAR ! Az evvel yuvadan Dilan beni aradı telefonla, hala bizim onlara götürdüğümüz bisküvi, çikolata, eticin v.s. yiyorlarmış.... "Teşekkür ederim Funda Abla, Seni çok seviyorum" diyip kapattı... Kaldım ölece telefonun bu ucunda.... Bende sizlere teşekkür ederim... Zaten biliyorum ki onlar o teşekkürü hepimize yaptılar :cat::cat::cat:

bende özledim keratları ya.. bi sonraki gidişimizde benim bi düşüncem var ama acaba yapabilirmiyiz?

emin merhaba....

yahu çooooook merak ettim:silent:

bunca insan senden ne istiyor? nedir senden alıp-veremedikleri:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar