Hasan Tan Çocuk Yuvası Resimleri... 16 Kasım 2008....

Söylenecek dile getirelecek çok şey var ama... Kelimeler yetmez belki resimler biraz anlatır... buyrun..

2 tanemi?:pr:

ben 60 tane ufaklığı merak ediyorum...

gelemedim ya... vallahi kahroluyorum yani.........

yok dostum sadece bende 34 tane var... ama birden yüklenmiyor zor bi iş... Arkadaşlarda da var bi sürü ve onlar hala maviyeşilde muhabbette :cherry: birazadn yavaş yavaş yüklicem... sabır az... :cat:

İlk fotoda motosiklet sürücüsünün gözündeki ışıltı (siz misiniz bilemiyorum), arkadaki çocuğun gözlerinde ki ışıltıdan bile fazla. İyilik yapmanın getirdiği huzur ve sevincin bir sonucu olsa gerek. Ve aynı durum ikinci fotoğrafta da geçerli. İyiliksever kalplerinizi saygıyla selamlıyorum.

Son düzenleme:
o Resimde ki ben değilim arkadaşım ama bizde gerçekten çocuklar gibi şendik...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
funda ablacım fotomuzu koymuşsun iki aşkımla cananımı öpüyorum kocaman :flower:
bende bi kaç resim var eklicem daha sonra şu an banulardayım onunda çok selamı var daha fotoları bekliyorum . . .:cat:

Biz de burada böyle birşey yapalım Ankara'lılar heey. Fena heveslendim :)

arkadaşlar; hepinizle GURUR DUYUYORUM....

SÜPERSİNİZ.....::tutkuy:::bestmt::flower::thumleft:::biggrinn::haapppy:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

benim makina m.ö den önce olduğu için fotolar kötü fark ettiğim için yalnız karşıya geçerken çektim koymuş olmak için koyuyorum ama özellikle büşra dan ve gürkan abi senden bekliyorum fotoğraf . . .

Son düzenleme:
Bu davranışınızdan dolayı sizi kutluyorum arkadaşlar... Çok güzel bir organizasyon olmuş....Tebrikler

Canı yürekten kutluyorum sizleri arkadaşlar ve alkışlıyorum ::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar