Hasan pınar kaza yaptı...:(

Arkadaşlar Hasan için transfer şartları sağlandı ve Şu an Silivri Hayat Hastanesinde 112 Ambulans tarafından transferi gerçekleşiyor. Büyük ihtimalle 30-45 dk içerisinde çalıştığım hastaneye transferi gerçekleşmiş olacak. Bundan sonrasında bekleme dışında yapılabilecek birşey yok. Bize ulaşan raporlar doğrultusunda şunu diyebilirmki Hasan'ın genel durumu iyi ve bilinci açık. İlaç tedavisi uygulanarak Hasan'ın bilincinin tam yerine gelmesi sağlanacak. Kesinlik olmamakla birlikte yoğun bakım ünitesinde 2-3 gün daha kalması planlanıyor.

Her şey için teşekür ediyoruz dilaver ,en dogru bilgileri senden alacagımızı biliyoruz lütfen bizleri habersiz bırakma gelişme oldukça buraya yaz ki sırf yeni bi gelişme var mı demek için telefonlarla rahatsız etmeyelim

Şu an itibari ile Hasan Bağcılar Devlet Hastanesi Yoğun bakım servisine alınmıştır. Bundan sonraki gelişmeleri Dilaver arkadaşımız bize iletecektir..

Arkadaşlar Hasan için transfer şartları sağlandı ve Şu an Silivri Hayat Hastanesinde 112 Ambulans tarafından transferi gerçekleşiyor. Büyük ihtimalle 30-45 dk içerisinde çalıştığım hastaneye transferi gerçekleşmiş olacak. Bundan sonrasında bekleme dışında yapılabilecek birşey yok. Bize ulaşan raporlar doğrultusunda şunu diyebilirmki Hasan'ın genel durumu iyi ve bilinci açık. İlaç tedavisi uygulanarak Hasan'ın bilincinin tam yerine gelmesi sağlanacak. Kesinlik olmamakla birlikte yoğun bakım ünitesinde 2-3 gün daha kalması planlanıyor.

Hele şükür be dahada iyi olacak inşallah.:rendeer:

daha yapacaklarımız bitmedi kardeşim bir an önce kalk ve bütün bunların bir şaka olduğunu söyle .. .

Hadi 0537 hasanpınar göster gücünü ve sevdiklerini üzme canım benim. KIZILDERİLİ olarak daha çok şeyler yapacağız.

Allahın yardımıyla sevdiklerinin doslarının arkadaşlarının dualarıyla çarcabuk iyileşir toparlar kendini Hasan kardeşimiz.

Bütün seni sevenler Hasanım dualarıyla birlikte buradalar.Dönüşünü bekliyoruz:rendeer:

hadi hayırlısı bakalım,inşallah en kısa zamanda eski sağlıgına kavuşursun kardeşim.

Hasan dostumuza çok geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim. Birlik ve beraberlik çok güzel birşey. Ancak kafama takılan bir konu var. Hatalı olsa bile kazaya sebebiyet veren diğer motosikletin sürücüsü kardeşimizin durumu nedir ? Bu konuda bilgimiz var mı ?

GKN

Bugün götürdük Bağcılar Devlet Hastanesine, aslında bilinçle alakalı yapacakları bişey yok, gözleriyle alakalı bişiler yaparlar belki die. Basit sorunlar yani. Beyninde beyinciğinde omurlarında hiçbir problemi yok kaza anında girdiği şok tan çıkamadığı için yatıyor. Doktorlar beklemekten bakşa yapacak bişey olmadığını söledi. Gereken yapılıyor zaten, Hasan konuşuyo kalkıyo oturuyo ama hani narkozdan yeni çıkan hasta gözleri yarım açık sersem gibi olur ya o misal.
Yarın yeni hastanedeki doktorlardan görüşlerini alıcaz, yazarım gene..

Hasan dostumuza çok geçmiş olsun ve acil şifalar dilerim. Birlik ve beraberlik çok güzel birşey. Ancak kafama takılan bir konu var. Hatalı olsa bile kazaya sebebiyet veren diğer motosikletin sürücüsü kardeşimizin durumu nedir ? Bu konuda bilgimiz var mı ?

hatalı ehliyetsiz ve hatta yalnış bilmiyorsam kaskız diger motorcunun kafasında bi şişlik vardı o da geçmiştir herhalde aykata ve serbest

böyle şerefsizler nasıl oluyorda dışarda geziyor adaletmi bu ya....

Adalaet biz istedigimiz zaman hop diye çıkagelen bir şey degil malesef ki ama zamanla illaki yerine bi şekilde gelicektir.

Dün akşam en son kardeşi yogun bakıma girmiş ve hasanı görmüş onunla baya bi konuşmuş gayet iyi görünüyor dedi ancak KESİN OLMAMAKLA birlikte gözlerdeki kaymanın nedeni Dilaver arkadaşımız bi kaç doktor arkadaşına sormuş beyin kanaması başlangıcı belirtisidir göz kayması bunu engellemek için vicuta ki basıncı azaltmak anlamında bir dinlendirme ve ilaçla tedavi uygulanıyor.

ARKADAŞLAR DİKATİNİZİ ÇEKERİM BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ DEMİYORUM BU RİSK VAR VE ENGELEMEK İÇİN TEDAVİ EDİLİYOR DİYORUM YERSİZ PANİK OLUNMASIN LÜTFEN

Adalaet biz istedigimiz zaman hop diye çıkagelen bir şey degil malesef ki ama zamanla illaki yerine bi şekilde gelicektir.

Dün akşam en son kardeşi yogun bakıma girmiş ve hasanı görmüş onunla baya bi konuşmuş gayet iyi görünüyor dedi ancak KESİN OLMAMAKLA birlikte gözlerdeki kaymanın nedeni Dilaver arkadaşımız bi kaç doktor arkadaşına sormuş beyin kanaması başlangıcı belirtisidir göz kayması bunu engellemek için vicuta ki basıncı azaltmak anlamında bir dinlendirme ve ilaçla tedavi uygulanıyor.

ARKADAŞLAR DİKATİNİZİ ÇEKERİM BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ DEMİYORUM BU RİSK VAR VE ENGELEMEK İÇİN TEDAVİ EDİLİYOR DİYORUM YERSİZ PANİK OLUNMASIN LÜTFEN

evet cok haklısın...

inş öyle bişey yoktur ve bir an önce iyileşir....

yeni katildim araniza,Allah acil sifalar versin Hasan Kardesimize,henuz Turkiye'de hic trafige cikmadim motorsikletle,ama bu bilincsizlik nedir,insan hayati bu kadar ucuz olmamali.Herseyin binda birkez daha egitim geldigini ogrenmis olduk.Umarim baska uzucu olaylara sahit olmayiz.tekrar cok cok gecmis olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar