Hasan pınar kaza yaptı...:(

hasan kardeşim çok geçmiş olsun . umarım biranönce eski sağlığına kavuşursun allah acil şifalar versin.

Kaza anında oradaydık ve sabaha kadar hastanede kaldık. çok şükür yoğun bakımlık bişeyi olmadı.sadewce çarpmanın etkisi ile müşade altına alındı nolur nolmaz diye.dudağı patladı,sağ eli i iki parmağı için alçıda hepsi bu.Kendine gelememesinin sebebi verilen ilaçlar. Bilinci açık şuuru yerinde.yoğun bakıma da hiç alınmadı.Çok şükür başka hiç bir problemi yok.

Daha farklı duyum aldık bayağı endişe ve üzüntüye kapıldık ancak şimdi steye gırmem ve sızın bu acıklamanız gayet sevındırıcı hasan kardeşime ALLAH CC. acıl şifalar nasıp etsın inşallah kısa zamanda sağlına kavuşur

Hasanım benim cok gecmiş olsun guzel kardesim.
Allah acil sifalar versin insallah.

İlk duydugumda cok kotu seyler geldi aklıma cok uzuldum ama iyiye gittigini ogrenince daha iyi oldum.

İnsallah en kısa zamanda kendine gelirsin, Umidim, dualarım kazadan eser kalmaması yonunde.

PS : Sen GKN ye bakma. Gerci baksanda ailen seni deler gibime geliyor. Yani delinecek yine sensin gibi bu gidisle. Ya Ailen ya GKN. Arada secim yapmak sana kalırsa tabiki bu kazadan sonra :cherry:

hasanım çok geçmiş olsun .. ucuz atlatmışsın .. bir an önce toparlanman dilegi ile seviyoruz seni kardeşim ..

geçmiş olsun..allah acil şifalar versin...inşallah kalıcı hasar oluşmaz...tekarar geçmiş olsun hasan..:rendeer:

Geçmiş olsun... Yazılanlardan anladığım kadarıyla önemli bir durumu yok. Bu sevindirici gerçekten...

Evim hastaneye yakın olduğu için dün atladım gittim.uyutuluyordu kendinde değildi,durumuda net değildi.Sanırım hayati tehlike olmadığı netleşti.Allah sevenlerine bağışladı.Hastanede aparat cem abi bekliyordu babası ile biraz sohbet ettik.Beni en çok babası'nın hali düşündürdü.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Ne diyelim Bir müsibet bin nasihatten elzemdir.

Şu an itibariyle iyi haberlerini alıyorum ,Hasan kardeşim yine gülen yüzüyle aramızda yakında :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
büyük geçmiş olsun kardeşim, bir an önce aramıza dönmen ve tekrarlanmaması dileğiyle...

Abi Çok Geçmiş OLsun..
Allah Acil Şifalar versin..
Yakın zamanda iyileşmesi Dileği ile..:pr:

Geçmiş olsun. Bu aralar çok kaza oluyor malum yaz ve yollar aşırı kalabalık.

gecmis olsun ve en kisa sürede tam sagligina kavusmasi dileklerimle.

motosiklet kazalari yaz mevsiminde kis mevsimine göre daha fazla meydana geliyor. cünkü kuru asfalt ve sicak hava sürücüye gereginden fazla güven veriyor, cünkü islak asfalt tedbire ve dikkatli sürüse zorlar. kuru asfal ise tam tersi, sürücüyü costurur ve tedbirsiz sürüse zemin hazirlar.

canım benim Allah eski sağlığına kavuştursun bian önce inşallah...

Acil sifalar diliyorum. Umarim en kisa zamanda sagliniza kavusursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar