Hasan Leylide Sınava Girecekler

Ben gelirim.Ama ben izmirde'yim.İzmirden olanlar varsa gittigimizde kırmızı gül

takalım:p

9 eylül güzel sanatlar fakültesinde benim haberiniz ola.

Nisanda girceksen ve siz ankaradaysanız OK!!! neden olmasın :king:

Constantine senin sınav yerini izmire almışlar onun için program yapma istersen :queen:

pazar günü saat 12:00 içerenköyde hasan leyli ilköğretim okulunda girecek kimler var
:thumleft:

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************

abizim dert ettiğiniz şeye bakın yaa motrunuzla gidin kullandırmazlar zaten bi tipe bakarlar tama geç derler.Şahsen bana öle yaptılar

pazar öğlen 12 de ben oradayım erken cıkıp bi kahvaltı felan yapsak ne bilim çay 2 bira 1 duble rakı meze :pl: canım cekti constantine anlıyosun beni dimi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
slm

emre kardeşim bende 12 de seninle aynı okulda giriyorum kısmetse görüşürüzz =)

nerde toplanıyozz bostancı sahilde Günaydının önü iyimidir?Siahın dediği gibi ikitek bişeyler atar sınava gideriz kaskta takmayız :p

Bu okulun yerini tam olarak bilen var mı? Bir tarif edebilirseniz sevinirim. :silent:

İki tekden sonra hep bir ağızdan Hasan leyli leyli Hasan leyli leyli :queen: :queen: :queen:

3 yanlış bir dubleyi düşürür :p leylimmmm leeeeyyy leyyliiim leeeyyyy

Bu akşaaaamm bütüüün meyyhaaaneeeleeeriiiiii.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar