Harley'den yeni Demir adam

Harley Davidson Sportstar serisi motosikletlerinden Night star serisine yeni bir seçeneği piyasaya süreceğini açıkladı. Sportstar Iron 883 adını verdiği modelde Dark Custom tarzı mat siyah altyapı oldukça belirgin hale getirilmiş...İron üzerinde 883 cc Electronic Sequential Port benzin enjeksiyonlu (ESPFI) hava soğutmalı V-Twin bir motor kullanılmış.Yan tarafa alınmış arka plakalıklar döküm aliminyum siyah zeminli jantlar (19-inch önlerde / 16-inch arkada) sportif görünüm sergileyen kısa tutulmuş çift krom egzoz saten parlaklığında siyah renkli far ve vizör tek kişilik deri koltuk drag stili düşük profil gidon performansa göre dizayn edilmiş şasi sportif sinyal ve stop lambası immobilizer yanında opsiyonel olarak 345$ fiyata emniyet sistemi satın alınabiliyor...Amerika Birleşik Devletleri satış fiyatı 7899$ olarak belirlenmiş...

http://www.harley-davidson.com/wcm/...9_Motorcycles.jsp?locale=en_US&#/model/xl883n

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok sevdim ben bu motoru. Renginin matlığına bittim beaa:mrgreen:

Ama plaka olayı yanda sırıtıyor :farao:

İşte bu. Ben bu makinaya bakınca hayalimdeki bobber ı görüyorum. Bu makina bobber olmak için yaratılmış. :)

Hazır custom makine , al ve kullan extra hiç bir masraf ve işlem yapmanıza gerek yok.

Hoş bu kriz ortamında satılırmı ?, efsane motor bunu Türkiyeye getirirmi ?, getirirse kaça getirir ? bilinmez. deposundan dolayı 883 serisini bir türlü sevemedim. deposu biraz daha iri ve tombul olsaymış iyi olurmuş.

çok güzel mükemmel olmuş,sade ama çekici tek kusuru ön amortisörlerin kulelerini kapatan plastikler çok basit duruyor mz lerdeki gibi....

Fiyati da kendisi gibi super olur, kimse alamaz binemez, bu modelin uretimi hemen durdurulur, isci cikarilir vs vs ....

klasik harley tarzından ödün vermişler, beğenmedim. böyle bir makina isteyen gv 650 zlır, victory alır. cruiser motora bu tarz çizgiler yakışmıyor.

Super Moderator
Model hakkında tasarımı...vs neden yadırgadık ki bu kadar? Yeni tasarlanmış bir model değil zaten; 100 yıllık Sportster. Sadece makyajlanmış bir versiyon bu...

En makul, en alınabilir modelinde Harley'in böyle bir makyajı sunması da çok yerinde bir karar olmuş bence.

isminin verdiği çekicilik dışında okadarda şaşafatlı olmamış... bence okadarda tutmayacaktır

Motor güzelde bunun arka stopları yok :cyclopsan akşam bunu kimse görmezki arkadan zaten siyah ışığıda yok vallahi arkadan geçirirler buna :mrgreen:

mat siyah renginin dışında beğenmedim yandan görünüşü kaydırak gibi koy bebeği üstüne kaysın sabah akşam:mrgreen::p

Bu motor bobber tarzı bir motor arkadaşlar. insanın kafasında harley deyince genelde chopper tarzına yakın şekiller düşünüyor ama bobber böyle bişey işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar