Harley'den üç yeni model

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
05vrscrr6un.jpg

Harley Davidson, 2006 yılı ürün gamına kattığı üç yeni modelin örtüsünü kaldırdı

Harley Davidson, 2006 VRSCR Street Rod, 15. yıl için özel üretilen 2005 Fat Boy ve 2005 Sportster 993R modellerini tanıttı.
Firmanın geleneksel motiflerine sahip olan üç yeni model de, yine Harley Davidson’ın sıradışı tasarım anlayışından izler taşıyor,

2006 VRSCR Street Rod
Harley’in roadster sınıfında mücadele eden VRSC ailesine yeni katılan 2006 model VRSCR Street Rod, binek bir motosiklet ile performans tutkusunu birleştiren tasarımı ve agresif kullanıma olanak tanıyan 1130 cc’lik V-Twin motoruyla ve titreşimli süspansiyonuyla öne çıkıyor.
StRod_s.jpg

2005 FLSTFI Fat Boy (15. yıl özel seri)
Cruiser sınıfının önemli temsilcilerinden birisi olan Fat Boy bu yıl 15. yaşını kutluyor. Geride kalan 15 yıl boyunca üretildiği her dönemde motosiklet tutkunlarının büyük ilgisini çeken Fat Boy için sürpriz bir doğumgünü planlayan Harley Davidson yetkilileri, 15. yıl için özel üretilen yepyeni bir Fat Boy’un örtüsünü kaldırdılar.
Krom ağırlıklı özel tasarımı ve V-Twin motoruyla, gerek şıklığı gerekse performansıyla öne çıkan Fat Boy, sınıfının en iddialı modellerinden biri olmayı sürdürüyor.
1990 yılından bu yana kullanılan siyah ve gümüş renklerden oluşan gövde tasarımı, 1550cc hacmindeki Twin Cam motorunun performansıyla birleşerek, serinin en unutulmaz modelini ortaya çıkarıyor.

2005 Sportster XL883R
Toprak yollar için üretilen Sportster XL883R, çift egzoz ve önde çift fren diskiyle, 883R’ın sportif ruhunu fazlasıyla taşıyor. Siyah rengin ağırlıkta olduğu gövde tasarımı agresif görüntüyü pekiştirirken, dinamik tasarıma büyük katkı sağlıyor. 2004 yılında tasarımı yenilenen 883R ise, 2005 yılında sportster modelleri arasında en çok tercih edilen motorlardan birisi olmuştu.

Bu modeller, 9000 avro ile 20000 avro arası değişiyor, ilgililere duyurulur:)

çok şık bir tasarım olmuş..:cat: zaten marka belli...söze gerek yok..:bounce:

bence harley olması dışında berbat bi motor. kullanımı da rahat değil iki büklüm.
:farao:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şamil bak gülüm harley alıcam diyordun ya al bakalım bunlardan bir tane

Bence çok güzel,zaten gün geçtikçe birçok marka tasarım olarak race e dönük makineler yapmaya başladılar.Fotoğraftaki de onlardan biri olmuş

Şimdi benim jinlun 250 yi versem birtanede peugot motor versem daha üstüne ne kadar ister:queen:

Merhaba sevgili arkadaşlar motor almayı düşünen birisi olarak, bu aletleri harley'e hiç yakıştıramadım dogrusu.. burada kesinkile motor konusunda benden daha derinlikli arkadaşlar vardır eminim, ama benim fikrim şuki; bu motorlor ''noterdamın kamburu'' gibi :queen: kimse bunları 10 sene sonrada hayal etmez herhaldee.. ustelik gereksiz fiyatlara satılıyorr..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla arkadaşlar ben 2005 FLSTFI Fat Boy modelini bu pazar dudulluda gördüm.süper güzel bir aletti ve harley den beklemediğim kadar teknolojik ve modern görünüyordu...
şimdi bu modeller tr ye gelmedi daha diyecek arkadaşlar çıkabilir ama hakkaten bu motoru gördüm ve çok dikkatimi çekmişti ve harley olduğunu görünce de bayaa bir şaşırmıştım...

Abi felsefe bu.
Harley Davidson yazıyosa üstünde, akan sular duruyor. Harley olunca işin içinde görünüşünü yorumlamak bile gelmiyor içimde doğrusu, oturup dakikalarca süzüyorum dalıyorum.. HD Forever!

Super Moderator
Harley Davidson, 2006 VRSCR Street Rod, 15. yıl için özel üretilen 2005 Fat Boy ve 2005 Sportster 993R(olcan138:883R olmasın?) modellerini tanıttı.
VRSCR STREET ROD: 18990 €
FLSTFI FAT BOY: 22990 €
SPORTSTER 883R: 9500 €

Fiyatlar 1 hafta önce alınan fiyat listesindendir.

Super Moderator
Ayrıca bunların bir de Screamin' Eagle® versiyonları var...Sakın görmeyin bir hafta uyku tutmuyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar