Harley-Yamaha ?

Arkadaşlar merhaba iki motordan birini alacağım ama kararsızım.Motorlar xv950(bolt)-iron 883.Yamaha çoğu konuda üstün biliyorum ama gönlümde harleyden yana bilmiyorum belki namından dolayıdır.Akıl xv950 diyor gönül iron 883 çok karşılaştırma videosu izledim, yazı okudum ama hala kararsızım sizin fikirleriniz nelerdir :)

Harley-Davidson_Iron_883_ABS_vs_Yamaha_XV950R-20.jpg

---------------------------------------------------------------

Harley-Davidson_Iron_883_ABS_vs_Yamaha_XV950R-25.jpg

Son düzenleme:
Bütçe geniş mı
Ne kadar kullanılacak.
Kaçıncı motor, günlük mu kullanılacak hafta veya ayda bir mi.

Birkaç tane motorum olsun istiyorum param da var ise bir tane tarz içi alırdım. Moto guzzı alırdım ben ama burada Harley tercih edilebilir. Yamaha uygun fiyatlı ama birkaç taneyı yakından inceledim ve üzerine oturdum çok hoş. Sesi güzel. Çok kişisel cevapları olacaktır bu sorunun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:48 ----------

Ve bunlar akıl motoru değil gönül motorudur. Bebekte Harley daha çok iş yapacaktır :)

Mersin İl Temsilcisi
Gönlündeki aslanı dinle...
hevesini al ya da harleyin daha üstün veya denk olduğu bir model seç...

Sen olsan, dersen
Teknik servis ve yedek parça olayına bakarım istanbul vs gibi yerdeysen sıkıntı olmayabilir :)

Yamaha değil de suzuki olsaydı.. kim takardı harleyi...

Bütçe 30-33 bin civarı.Çoğunlukla haftanın 6 günü kullanılacak :) Gerçekden çok karasız kaldım :)

harley pazarlama başarısı, yamaha mühendislik başarısı. arkadaşın dediği gibi, harley ile 2 hatun, yamaha ile 1 hatun düşürebilirsin bir turlamada :) gecede 1 hatun yeter dersen, yamaha tabiki.

DKN

bu motorlar arasında kesinlikle özelliğe teknolojiye bakılmaz. önemli olan sana içindeki ruhu katabilmesidir. bu konuyu chopper/cruiser forumlarına yada gruplarında da paylaşabilirsen daha uzun ve detaylı yorumlar gelecektir. (kesinlikle harley diyecekler ama kafanda soru işareti kalmasın)

bu motorlar arasında kesinlikle özelliğe teknolojiye bakılmaz. önemli olan sana içindeki ruhu katabilmesidir. bu konuyu chopper/cruiser forumlarına yada gruplarında da paylaşabilirsen daha uzun ve detaylı yorumlar gelecektir. (kesinlikle harley diyecekler ama kafanda soru işareti kalmasın)
kesinlikle katılıyorum..

Üzerlerine bi binip,incelemeniz daha doğru olur.Size hissettirecektir diye düşünüyorum... Ben yamahayı seçerdim

Gerçekden ikiside müthiş motorlar ama bir yanda harleyin ruhu ve sesi bir yanda konfor teknoloji var.Gerçekden o kadar kararsım kaldım ki :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sırf isim var diye ; Yol tutuşu,Frenlemesi,Gücü,Torku,Viraj performansı, Şasesi, Süspansiyonları, titreşimi ve yakıt tüketimi daha kötü olan bir motosiklet almak istiyorsan üstelik tüm bunların yanından daha fazla para verip, servisten ve yedek parçadanda kazık yemek istiyorsan Harley alabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:40 ----------

Ruh falan hikayedir motosiklette, ne ruhu bu tuzruhumu?
İnsan yapımı bir makine.Aynı fiyat olsa bile kesinlikle Harley almam, hiçbir marka bana alabilecekken aynı segmentte bariz daha bir kötü motosiklet aldıramaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

Bunların karşılaştırılması bile yanlış, Harleyde hiçbirşey yok boş demir yığını. Babam bile Harley satsa bu modeli XV ye tercih etmezdim o derece yani.

bolt r olsa belki düşünülebilirdi. ama yine de harley derdim.

japon cruiserları çok sakin. scooter gibi. motosikletten bağımsız motor bloğunun titrediğini görmeden, o sesi duymadan olmuyor.

Ben olsam harley derdim.
Tamam Yamaha teknik olarak daha iyi olabilir ama soyle dusunmek lazim. Aklimiza o tarz geldigi zaman ilk gelen marka nedir? :)

DKN

Ben olsam harley derdim.
Tamam Yamaha teknik olarak daha iyi olabilir ama soyle dusunmek lazim. Aklimiza o tarz geldigi zaman ilk gelen marka nedir? :)

MOTORDAN anlayan kim olsa harley der :) bu tarzda tekniğe falan bakılmaz grubu bile ayrıdır. kısacası harleyi alırsan yaşam tarzını şekillendirirsin :) (diğerini 2-3 binde satılığa çıkarırsın bu arada)

Motosikleti
XV250 - FZ6
Amerika fiyatlari ikisinin de $8000 civarindaymis. Burada Harley cok daha pahali sanirim. Ben olsam Yamaha'yi alirdim.

Alttaki linkte karsilastirma videosu var, teknik ve performans olarak Yamaha'nin daha iyi oldugunu soyluyor. Daha iyi amortisor, daha iyi fren, daha iyi motor ve daha iyi viraj kabiliyeti varmis.

http://www.youtube.com/watch?v=INnA7UXwcLs

Çok karşılaştırma videolarini izlemistim neredeyse hepsinde yamaha'yi daha üstün buluyorlardı, ben olsam yamaha'yı tercih ederdim. Tercih ne olursa olsun güzel bir kararsızlık :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar