Bilgiler yorumlar için teşekkür ediyorum. 883 te tek sevmediğim şey ön tekerleğin daha ince olması. Onun dışında pek fark yok gibi. Ama klasik deyince de insanın aklına kromlar geliyor. Low modeli de bana fazla alçak olur sanırım. 186 boy var.
Titreşim nerede yoğun? Gidondamı seledemi? Yoksa heryerde mi?Ve elleri kolları uyuşturacak kadar var öyle mi? İyi düşünmek lazım...
rüzgarı ruhunda hissetcen hafız...""Hyo candır"" demen gerekirdi olmadı :cherry: :cherry: :cherry:
rüzgarı ruhunda hissetcen hafız...![]()
ben çok hisli bi adamım ama...:salut:bu senin için imkansız bişi başkan... göbeğinde hissedebilirsin belki...
Ben oturdum baktım ayaklar falan rahatsız gibi. Benim bildiğim cruiser tarzı motorlarda ayak biraz ilerde olur yayıla yayıla gidersin. Sportster da öyle bişey yok. Gerçi zaten cruiser da değilmiş. Güzel motor ama kazasız belasız binin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
WOLKANWOLKAN abi bence hiç de çakma değil. Acayip özgün bir tasarımı var. Porsche bu borumu yani![]()