- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Şu yeni desmosuz v4 mü? Onu bilmiyorum.V4 Modelleri iyidir, Multi ile aynı blok var var. V4 için kötü bir yorum görmedim daha.
Şu yeni desmosuz v4 mü? Onu bilmiyorum.V4 Modelleri iyidir, Multi ile aynı blok var var. V4 için kötü bir yorum görmedim daha.
İlk geldiğinde V4 Multilere komple sandık motor takıldı hatta Motoziksel Selçuk videosunu yapmıştı Ducati bunlara incinmesinler diye o zamanın rakkamıyla 15.000 tl gibi birşey hediye etmiştiV4 Modelleri iyidir, Multi ile aynı blok var var. V4 için kötü bir yorum görmedim daha. 1260 modellerindede ilk seriler sıkıntılıydı bir kısım sonrası problem yok diye biliyorum.
O zamanda galiba malzeme tedarik edilen yerde sıkıntı çıkmıştı, ama ilk seriler nedense sıkıntılı olur fakat Diavel v4 lerde problem olacağını pek sanmam çünkü kullanılan v4 blok Mts ile aynı ve Mts’ler çıktıktan bir süre sonra tanıtıldı Diavel v4 yani recall sonrası olması lazım.İlk geldiğinde V4 Multilere komple sandık motor takıldı hatta Motoziksel Selçuk videosunu yapmıştı Ducati bunlara incinmesinler diye o zamanın rakkamıyla 15.000 tl gibi birşey hediye etmişti![]()
1.6 passat 120 bg cidden verimsizYine de 1,9 hacimli araba motoru gibi bir makineden 103 bg ve 168 nm tork elde edebilmek çok kötü değerlerdir. Muhtemelen kataloglarda bg yerine tork değerlerinin verilmesi de millet dalga geçmesin diyedir.
haddinden fazla demir/çelik kullandıkları için.
Kaporta değil, arka teker ağırlık yabıyoo. Gavur ölüsü gibi baksana bi.Kaporta olabilirmi
Radyocu son zamanlarda güzel işler yapıyor.2025 model yılı E5+ Multistrada motorlarda güzel yenilikler var: https://www.ducati.com/ww/en/bikes/multistrada/multistrada-v4/engine
- MotoGP stili ters dönen krank.
- Daha kısa 1. vites ve daha uzun 6. vites.
- Artık sadece durunca değil düşük hızlarda da aktif olmayan arka silindirler (motor sadece ön iki silindirle gidiyor...), arka silindirler sadece güç ihtiyacı olunca aktifleşiyormuş.
- Supap ayar bakım aralığı 60.000km, yağ bakımı 15.000km.
- Garanti 4 yıl. (G.tüne güvenen borazancı başı muhabbeti...)
Güzel valla.
Cidden baya ağır duruyorKaporta değil, arka teker ağırlık yabıyoo. Gavur ölüsü gibi baksana bi.
![]()
aklı başında bi insan niye şu aleti alır anlamıyorum vallahi her klasmanın bi özelliği var supersport dediğin şeyle işte hız yaparsın virajları en hızlı dönmeye çalışırsın enduroyla araziye girersin cruiserla ne yaparsın ne işe yarar bu alet artistlik harici bi sebebi var mı motosiklete ilgim benim de cruiserlarla başladı ama tek sebebi tasarım yani indian scout rogue benim için kusursuz tasarıma sahip bi motosiklet mesela ama alıp kafenin önüne süs diye bırakmıyıcam sürücem bu aleti yani ne yarar sağlıyor bi insana bunu sürmekKaporta değil, arka teker ağırlık yabıyoo. Gavur ölüsü gibi baksana bi.
![]()
Nedenini anlamak çok zor değil aslında fark ettiysen geneli yaşını başını almış motosiklet kullanıcıları, yaşlarından ötürü gelen böbrek taşı rahatsızlarını motosiklet kullanarak çözmek için bunları kullanıyorlar.aklı başında bi insan niye şu aleti alır anlamıyorum vallahi her klasmanın bi özelliği var supersport dediğin şeyle işte hız yaparsın virajları en hızlı dönmeye çalışırsın enduroyla araziye girersin cruiserla ne yaparsın ne işe yarar bu alet artistlik harici bi sebebi var mı motosiklete ilgim benim de cruiserlarla başladı ama tek sebebi tasarım yani indian scout rogue benim için kusursuz tasarıma sahip bi motosiklet mesela ama alıp kafenin önüne süs diye bırakmıyıcam sürücem bu aleti yani ne yarar sağlıyor bi insana bunu sürmek
Amerikada çok fazla viraj yok ondan herhalde. Amerikan arabaları da böyle. 1/4 milde hızlı olsun yeter amerikanlar için.aklı başında bi insan niye şu aleti alır anlamıyorum vallahi her klasmanın bi özelliği var supersport dediğin şeyle işte hız yaparsın virajları en hızlı dönmeye çalışırsın enduroyla araziye girersin cruiserla ne yaparsın ne işe yarar bu alet artistlik harici bi sebebi var mı motosiklete ilgim benim de cruiserlarla başladı ama tek sebebi tasarım yani indian scout rogue benim için kusursuz tasarıma sahip bi motosiklet mesela ama alıp kafenin önüne süs diye bırakmıyıcam sürücem bu aleti yani ne yarar sağlıyor bi insana bunu sürmek
Abi şimdi bu aralar bende harley e heves ediyorum elimde biraz da para gerçekten harley için diyor ya bazı taraf çok daha zevkli diye o paraya ne bilim 1250 gs veya 1290 sas de alınabilir senin deneyimin cidden var hangi taraf daha zevk verir7dk video izlemeye gerek yok, basitçe anlatıyorum;
Tork bir cismin belli bir eksen etrafındaki dönme momentumudur diye açıklanır, ancak lisede fiziği iyi olmayanlar için daha anlaşılabilir daha kolay yolu var;
Bir kamyonun ne kadar yük taşıyabileceğini tork belirler o kadar yükü ne kadar hızlı götürebileceğini beygir.
Ham bir motor sistemine sahip. Her zaman söylüyorum. Harley motosiklet camiasının ağır taşıtıdır. Kamyonudur. 5500 devir çeviren bir makineden bahsediyoruz. Uzun ömürlüdür. Bakımı azdır. Harley yaşam tarzıdır. Harley'e sahip olmamış birine Harley anlatmak çok zor maalesef.
Bu kişiden kişiye değişir. Aynı paraya zaten 1250 gs düşünüyorsan harley sana göre değildir. R18 veya daha ucuz olsun r12 düşünüyorsan senin tarzın odur ve o zaman gönül rahatlığıyla harley al denebilir. Mesela ben scrambler seviyorum. Benim son noktam R nine T ya da R12 nine T.Abi şimdi bu aralar bende harley e heves ediyorum elimde biraz da para gerçekten harley için diyor ya bazı taraf çok daha zevkli diye o paraya ne bilim 1250 gs veya 1290 sas de alınabilir senin deneyimin cidden var hangi taraf daha zevk verir
Abi benim tam gs veya super adventure diyorum sonra harley diyorum tam harley karar kılıyorum yine adventure ye geliyorum böyle böyle 1 ayın sonuna vardık kararsızlık insanı yiyip bitiriyor resmenBu kişiden kişiye değişir. Aynı paraya zaten 1250 gs düşünüyorsan harley sana göre değildir. R18 veya daha ucuz olsun r12 düşünüyorsan senin tarzın odur ve o zaman gönül rahatlığıyla harley al denebilir. Mesela ben scrambler seviyorum. Benim son noktam R nine T ya da R12 nine T.
Ben sana r1250gs veya gsa öneririm. İkinci el olarak alıp kullan, hala harley istiyorsan satarken para kaybetmezsin. Bmw değerini korur. Ama önce diğerlerine yeltenirsen satarken daha çok zarar edebilirsin. O yüzden aldığın fiyata satabileceğin motoru ilk önce denemek daha mantıklı.Abi benim tam gs veya super adventure diyorum sonra harley diyorum tam harley karar kılıyorum yine adventure ye geliyorum böyle böyle 1 ayın sonuna vardık kararsızlık insanı yiyip bitiriyor resmen![]()
Bide tracer 900 gibi uzun yolda gazlamalık touring kısmı var bende aslında bu tipleme ile başladım ama şimdi aklımda acaba performan bu aletler çıkarabilirmiyim eğlence bulurmuyum diyorum ama sanırım imkansıza çok yakınaklı başında bi insan niye şu aleti alır anlamıyorum vallahi her klasmanın bi özelliği var supersport dediğin şeyle işte hız yaparsın virajları en hızlı dönmeye çalışırsın enduroyla araziye girersin cruiserla ne yaparsın ne işe yarar bu alet artistlik harici bi sebebi var mı motosiklete ilgim benim de cruiserlarla başladı ama tek sebebi tasarım yani indian scout rogue benim için kusursuz tasarıma sahip bi motosiklet mesela ama alıp kafenin önüne süs diye bırakmıyıcam sürücem bu aleti yani ne yarar sağlıyor bi insana bunu sürmek
Yada gerçekten motor çok hoşuma gider ve satmam neden olmasın aslında böyle bi denicemBen sana r1250gs veya gsa öneririm. İkinci el olarak alıp kullan, hala harley istiyorsan satarken para kaybetmezsin. Bmw değerini korur. Ama önce diğerlerine yeltenirsen satarken daha çok zarar edebilirsin. O yüzden aldığın fiyata satabileceğin motoru ilk önce denemek daha mantıklı.
abi fermuar düzenini neden tehlikeli buluyorsun bence dünyanın en mantıklı şeylerinden biriHarley egonu okşayacak bir marka, hangi modelini alacaksın mesela? Sportster'lar çok titreşimlidir. Fiyatlarıda bir hayli yüksek. 48 parasına 2023 softail alınabiliyor. Para harcanacak harley var harcanmayacak harley var. Özellikle parçası çok pahalıdır. Bakımı pahalıdır. Türkiyede 3 ayrı distribütör var. Harley'im var bi de ceket alayım, eldivenini alayım dersin. Dudağın uçuklar. Buff alırken 3-4k para ödersin. Aliexpress'te 200 liraya alacağın sinyal kapağına harley logosu var diye 100€ ödersin. Bazı modelleride var ki üstünde düzgün aksesuar yoksa satarken uğraştırır. Almayı düşünüyorsan özellikle yurtdışına gidip geliyorsan parçaları kendin satın alıp herşeyi halledebilirsin. Bilinçli bir sürücüysen Hog'tan çok haz etmeyebilirsin. Kimsenin sürüşüne takılmazsan. 30 motor önden gider sen 250mt arkadan takip edersen çok iyi arkadaşlarında olur. Trafikte herkesten saygı görmek istiyorsan Harley. Herkesin kafası sana dönsün istiyorsan Harley. Millet egzozun sesinden ambulansa yol verir gibi yol versin diyorsan Harley. Polis çevirmesinde Harley'in var diye ara gaz verde bi kulaklarımız şenlensin desinler istiyorsan Harley. Ben Harley'i çok severim ama harleycilerle süremem mesela. (Harleycileride severim ama sürüş konusunda ayrı düşünüyoruz. Ben Fermuar düzeni gitmem mesela tehlikeli bulurum) Harleyci ve Motorcu farklı şeydir. Harleyle edineceğin çevreyi hiç bir markayla edinemezsin.
Gs için söyleyebileceğim şu var, swiss knife olsun diyorsan GS almalısın. Sürmesini bilirsen eğlenceli, ama kendisi sıkıcı bir makine. Benim gözümde herşeyi biraz yapan makinelerin içinde en iyisi.
Her ikisi içinde kullanıcı kitlesinin yaşı yüksek. Sebebi Türkiye'nin alım gücünden bu makinelere genelde belirli bir birikimden sonra erişilebiliyor. Keşke böyle olmasaydı.
Fermuar düzeni bir gösteri sürüşü, geçit vb olursa sorun yok. 15-20km/h hızla.abi fermuar düzenini neden tehlikeli buluyorsun bence dünyanın en mantıklı şeylerinden biri