Süper Moderatör (BBRR)
Hocam haklısın ama 50 hp civarında güç üretiyo ve 250 kg. o sürate çıkması çok zor.
Valla ben orasını bilemem çıkar çıkmaz . ama ibrede yazan budur.
Hocam haklısın ama 50 hp civarında güç üretiyo ve 250 kg. o sürate çıkması çok zor.
Arkadaşlar merhaba ben ahmet.Kendime Harley 883cc sportster modeli almayı planlıyorum. Şu anki cruiserımı satıp düşük model (2000-2002)bir tane almaya gücüm yetiyor.Ama asıl aldıktan sonrası ile ilgili masraflarının (yedek parça ve bakım fiyatları) tutarını merak ediyorum.Bu konuda suzikinin sitesinde hepsinin fiyatları yazıyor fakat harleyin sitesinde fiyatlar hakkında hiçbir bilgi yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
arka çatalı açıp lastiği 240 yapmadığın sürece çok cılız bir makina custom şart .....benim fikrim tabiki.....
yukarda kayış için 800 € denmiş siz 340€ demişsiniz acaba siz başa yerlerdenmi temin ediyosunuz .. sahipleri parça fiyatlarını net olarak temin yerleriile yazarsa faydalı bir bilgi olacaktır..20/50 motor yağı filtre 5TL. kapalı yağ 4Lt. 20TL. hava filtresi uzun ömürlü yıka yıka kullan 150 TL. aktarma kayışı 340 euro 100.000km. yakıt 3.5 - 5 lt 100 km'de abartıldığı gibi değil.bildiklerimi soran olursa aktarırım.ben mutluyum.harleyimi seviyorum.
ebay'de uygun fıyata sportster'ın parcalarını bulmak mumkun,su ana kadar hıc servıse 400avro vermedım,harley'in felsefesine aykırı,:farao:bılmeyebılırsın ,zaten sorun bılmemek degıl ogrenmemektır. en azından yag degıstırme v.s gıbı ıslemler ıcınde servıse ugramamak lazım,kucuk arızalarda mudahele edebılmek onemlı,yolda arızalandıgında ne yapıcaksınız,cekıcımı beklıyeceksınız,gene arıyacagınız bır ustanız olsa dahı neyın nerede oldugunu bılmekte fayda var :cat: 15$ servis kitapcıgını aldım ınternet uzerınden.hem cd olarak hemde kıtap olarak resimlerle detaylı olarak anlatılmıs(daha ne yapsınlar)parca'larıda aynı sekılde ınternetten temın edebılıyorum,kendı motorunuzla sadece sızın ılgılenmenızın keyfıne anlatılmaz ,erkeklerın olmazsa olmazı at,avrat,silah ise.HD'de mustang'dir friesian'dırkitap&arıza durumları gıbı konularda yardım ısteyen olursa elımden geldıgınce seve seve yardımcı olurum
saygılar

bende sportsterdan bobber yapiyorum, merak edenler buradan takip edebilir
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/62491-sportster-dan-bobber-projesi.html