Hocam konuyla alakasız ama görünce yazayım dedim sizin imzada "sweet" değil "sweat" doğru yazılışı kelimenin yanlış anlamayın saygılar.
Teşekkürler hiç dikkat etmemiştim demekki bunca zamandır ben dahil kimse imzama bakmamış
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
konuyla alakalı aklıma gelmişken bu düşündüğünüz yolculuğa yalnız mı çıkacaksınız bir gruplamı çıkacaksınız, artçınız olacakmı.
Çünkü eğer grupla uzun yola çıkacaksanız motosikletlerin birbirine denk olması önemli çünkü daha uzun kullanabilecek bir kişi sırf sizin yüzünüzden sürüşünü durdurduğunda keyfi kaçacaktır.
Artçı düşünüyorsanız işte o zaman bu çekilmez bir çile olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Son bir genel burada geçen konular hakkında ufak bir yazı yazmak istiyorum. Ben tüm motorculara söylüyorum ve rica ediyorum kimse kimseyi ne alçakta görsün, ne keriz görsün nede çok yüksekte görsün. Bakın net söylüyorum bu forumlarda kaçtane Harley kullanıcısı gördünüz elle sayılacak kadar. Sebebi seviyelerini yüksekte görürler. Aynı şekilde 1000cc 600 cc lerde çok azdır bu forumlarda herkes buradakilerini. Ya yeni sürücü diye ya motoru düşük cc diye beğenmez.
Benim yapmak istediğim ise hayatımda belki hiç görmiyeceğim ve karşılaşmayacağım insanlara eğer bir tecrübe edindiysem bunları paylaşmak.
Bunu yaparkende bazı kendini bilmez arkadaşların Keriz demesi biraz garip kaçıyor. Demek ki daha katedilmesi gereken çok yolu var bazı kişilerin evrimlerini tamamlayıp tam olarak insan olmaları için