- Konu Yazar
Bu motor ile uzun mesafe yolculuk icin ne dusunursunuz? resimden oturus pozisyonunu gorebilirsiniz
Arka yolcu seleyle, ayaklik takimini 1900 liraya aldi, on koruma demiri alt tarafi kivrik bir boru 1000tl, lan boyle motormu olur? Param var diye salakmiyim ben, bombos motor boyle, depo kilidini bile parayla satiyolar salak herifler.
Sen salakmıyım harley almaya derken harley sportster alanlara da salak demiş olduğunun farkındamısın. Senin zevkin önceliklerinin neler olduğunu bilmem. Hatta bir motorun olup olmadığı bile yok profilinde. Buna rağmen cümlelerini çok fazla seçemiyorsun ama ben sana seçmeni tavsiye ederim. Çünkü bir cümle hiç tahmin etmediğin biryere de gidebilir
amaç motorun üzerinde olmak yol yapmak ise neden pahalı motor ? anlayabilmiş değilim.. bana şehir içinde lüx jip kullanan insanlardan farksız geliyor bu durum
Vallaha ben samimi arkadasimada diyorum salak diye o kadar para verdin buna, okadar direttim vx950 al diye ama dinlemedi, simdi yamahanin koruma demiri, 400 tl, 883 un bintl tamamen ayni demir. Toz boyali als 450 celik. Farki ne? Soyleyimmi keriz parasi, ne derseniz deyin harley tarzi diye kaziklaniyorsunuz.
Ben şehir içinde jip kullanan ve pahalı motora binen birisiyim ve şahsımca bunun eleştirilmesine de son derece karşıyım.
Eğer insanlar kazandıkları paraları gönüllerince harcayamıyolarsa kazanmalarının anlamı ne. Yada bunu eleştiren kişiler trilyonlar kazandıklarında amaç iki teker değilmi deyip mopet e mi binecekler. Eleştirmek için insanları eleştirmemelisiniz bence
Ben şehir içinde jip kullanan ve pahalı motora binen birisiyim ve şahsımca bunun eleştirilmesine de son derece karşıyım.
Eğer insanlar kazandıkları paraları gönüllerince harcayamıyolarsa kazanmalarının anlamı ne. Yada bunu eleştiren kişiler trilyonlar kazandıklarında amaç iki teker değilmi deyip mopet e mi binecekler. Eleştirmek için insanları eleştirmemelisiniz bence
Ben samimi arkadaşlarıma neler neler diyorum bir bilsen. Olay samimi arkadaşa söylemek değil burdaki hiç tanımadığın insanlara söylememek.
Senin keriz parası dediğin başkasına zevk parasıdır.
sen sigaraya para verirsin başkası alkole başkası karıya kıza bir başkası kumar oynar kimisi motoruna harcar. Her insan birşeylerden zevk alır ve bu zevkler için birşeyler yapar. Motorunuzun markası belli değil. 1000 cc motorlunun harcadığı 600 lüğe çok gelir. japon kullananın masrafları kore kullananlara çok gelir kore kullananlarının ki çin kullananlara çok gelir motor kullanmayanlara hepsi boş ve salakça gelir. Bu devran bitmez. Herkes kendini akıllı bir başkasını hep salak görür. Fakat aynaya bakıpta gerçek salağın kim olduğunu anlamayı hiçbirzaman akıl edemezler.