just_life' Alıntı:
Gercekten satmak istiyorsanız fiyatı tekrar gözden geçirin bir arkadasim gecenlerde alıcak oldu bir kac motorcu dolastık Piyasada 150 $ a istedigin montu bulabilirsin.
amacım çatışmak değil ama lütfen konuştuklarımızı tartalım arkadaşlar...emin ol piyasada istediğin montu 150 usd ye alamazsın...eğer motor montu 150 usd ye de var diyosan ben sana söyliyim 60 usd ye de var...hemde deri ama kuzu derisi yani insan derisinden bile daha yumuşak o montla düşersen kendi derinin kusu derisinden daha fazla sürtünmeye dayanabileceğine emin olabilirsin...yurt dışında deri işçiliği tabiki fazla ama şunuda unutmayınki milyar doları aşan marka değeri ile harley dawidsson,bmw,honda,kawasaki,yamaha gibi markaları tüm detayları düşünmeden tırnak makası bile üretmezler...
Yanlış anlamayın birtek size cevaben değil böyle düşünen herkese karşı
yazıyorum, öncelikle neden mont kuulanıcam sorusunu sorup sonrada alternatiflerin ihtiyaca cevap vermediğini tartmak en doğrusu...bende bir harley mont sattığım için savunmuyorum ama her türlü malzemeyi verimli tüketmek en doğrusu...
güzel ve ilginç bir örnekle tamamlıyım...bir arkadşımız motorun altından ses geldiği için elini uzatmış ve kolu eksoza değmiş kolunu çektiğinde mont kolunda eksoz izdüşümü kadar boşluk görmüş...e tabiki deri kuzu derisi olduğu için eksoza ve astarda %100 sentetik olduğu için eksoza yapışmış...yani ilaki kazada geçirmek gerekmiyor...
herkese sevgiler ve saygılar....