Harley Davidson Bot

Harley botu korumalı motor botları ile karşılaştıramayız.Tabi kaliteli olanlar ile.
Ama normal ayakkabıya göre çok iyidir.Bizon derisinden üretilir Harley botlar.Oldukça sert ve sağlam bir kalıbı vardır.Alt tabanı çok kalın ve sağlamdır.10 yıl oldu şu ana hala giyiyorum.Gayet sağlam.Kartepeye giderken bile giydim bir kere.Su geçirdi yazmış arkadaş ama benim başıma hiç gelmedi.Ürün hatalı olabilir.Vites sadece boyasına zarar veriyor.
İşte yadigar:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu modelin bi baska markasını kullanmıştım,uzun kısımlar kaval kemiğini biraz sardığı için başta rahatsızlık hissi veriyor ama zamanla alışılıyor.
Ama harleylerin ısı yalıtımı çok iyi. Ayrıca pantolon altında da çok şık duruyor bence Tek dezavantajı bence çok ağır,ama çok iyidir.

Ben bu kışın başında Harley Davidson 556 Steel Toe modelini aldım. Burunda çelik koruma var, Ayrıca derisi ve tabanı gayet kalın. Memnun kalınca eşime de aynı modelden aldık. Bayanlar soğuğa karşı biraz daha hassas olduğu için bir de termal çorap aldık. Su geçirme ve soğuk derdi yok. Sadece vites değiştirmekten dolayı, sol ucunda ufak çizikler meydana geldi. Cruiser tarzı motosiklet kullanan arkadaşlara tavsiye ederim. http://www.e-kundura.com/pinfo.asp?pid=536

Bu harleyler çinli motosikletler gibi oldu. Aynı modelden kimi çok memnun kimi lanet ediyor. En son kar yağdığında inzell insanıyla dışardaydık. Üsküdar'dan Kartal'a gidene kadar çizmelerin içi göle döndü. Çamurluktan gelen su, fermuardan girmesin diye ayağımı ileri uzatmadan kullanayım dedim, çizmelerin ucuyla bastım peglere bu seferde tabandan su aldı. Sırf karizmatik göründükleri için giyiyorum. Yoksa adidasın spor ayakkabıları daha az su geçiriyor :cherry:

Bu harleyler çinli motosikletler gibi oldu. Aynı modelden kimi çok memnun kimi lanet ediyor. En son kar yağdığında inzell insanıyla dışardaydık. Üsküdar'dan Kartal'a gidene kadar çizmelerin içi göle döndü. Çamurluktan gelen su, fermuardan girmesin diye ayağımı ileri uzatmadan kullanayım dedim, çizmelerin ucuyla bastım peglere bu seferde tabandan su aldı. Sırf karizmatik göründükleri için giyiyorum. Yoksa adidasın spor ayakkabıları daha az su geçiriyor :cherry:

bendekiler sorun çıkarmıyor karda kullandım bir damla su almadı ilginç

Evet benim de Harley dallaması çizmelerim o gün su aldı. Kız arkadaşımın da çizmeleri aynı, onunkiler de aldı. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar