Harley Davidson Antalya test sürüş günleri.

İlgisi çeken, hevesi olan birilerinin işine yarayabilir diyerekten bunu buraya bırakıyorum :)

Rezervasyon yaptırmak için son günler, bilginize.

Bu mu abicim dediğin motor? Sanırım harleyde beğenebileceğim 1-2 modelden bir tanesi. Bundan başka da kullanmadım gerçi ama tır gibi olanları çok itici :)

Arkadaşım da bunu satıp 111.000liraya o tarz kocaman bişey almış beni üzdü :)

Ben de sevmem o koca kafalı Electra Glide'ları falan. Hele bir de Tri Glide Ultralar var ki eyvah eyvah arabacıda yoktur o rahatlık :)
Eskiden Iron 883'ü beğenirdim de son 2 yılda esnaf motoru gibi oldu her mahallede var 1 tane :D

Aga, faaliyetin ismi bile insanda pahalı hissiyatı uyandırıyor. Bak dikkat et, test sürüşü değil, ''demo sürüş''.
Deri yeleği olmayanlar da gelebiliyor mu?

Efe bizim motorlar güzel boş verelim bunları :D seneye ara bu sefer de ben gelmiyorum de :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:43 ----------

Aga, faaliyetin ismi bile insanda pahalı hissiyatı uyandırıyor. Bak dikkat et, test sürüşü değil, ''demo sürüş''.
Deri yeleği olmayanlar da gelebiliyor mu?

:mrgreen: Allah muhafaza bide devririz evi arabayı satarız

forty-eight varsa sabahtan beklerim kapılarında :joker: Bu arada Antalyadaki arkadaşlar bi ara toplansak ?

Motosikleti
Triumph Tiger 800
Zamanı olana gitmesini tavsiye ederim.

Geçen hsonu Adanadaydı. Road Glide Ultra, Breakout 112 ve Forty-Eight sürdüm. Neredeyse tüm modeller var. (Belki de hepsi var) Ehliyet koşulu tabii ki var. Diğer ekipmanları sağlayabiliyorlar.

CBF 150 ile gitsem test sürüşüne kardeş ecza deposu az ilerde yanlış geldin derler :D en iyisi hazır satılmamışken kisbee ile gidiyim biraz havası var en azından a2 yeni aldım motor bakıyrum derm :D:D

CBF 150 ile gitsem test sürüşüne kardeş ecza deposu az ilerde yanlış geldin derler :D en iyisi hazır satılmamışken kisbee ile gidiyim biraz havası var en azından a2 yeni aldım motor bakıyrum derm :D:D

:)) Ben arabayla götüreyim sizi şekil koyalım :mrgreen:

Pazar gününü büyük ihtimal boşa çıkardım ben, sırf biraz sürmek için. Ama ben oturup sadece çay-kahve işine pek gelemem, ufak çaplı bir tur yapsak, ben size Türk Kahvesi yaparım çayır-çimende.

Kaç yaşındasın ki

20 yaşındayım ve 3 yıldır ehliyetim var.
İlk başta her şeyi ayarladık, 2 yıllık ehliyet yetiyormuş. Günü ve saati ayarladıktan sonra tam telefonu kapatırken yaşımı sordu 20 dedim. Geçen sene 20 yaş sınırı varken bu sene sınırı 21 yapmışlar. O yüzden randevuyu iptal ettiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar