Harley-Davidson 2010 model XR1200X'i duyurdu.

Harley-Davidson daha geçen yıl satışa sunduğu XR1200 modelini 2010 yılı için yeniledi. İsmi XR1200X olan 2010 modelde tümden siyaha boyanan motorun yanı sıra yeni değişimler mevcut. Bunlardan belkide en önemlisi yeni Showa ön süspansiyonlar. Yeni ön çatal ile XR1200X artık daha sportif ve yol tutuşu da daha iyi. Mat siyah boyası ise Harley'in karizmasını iyice ortaya çıkararak ona daha agrasif bir hava katmış.

Harley-Davidson'un basın sözcüsü Bill Davidson XR1200X modelinin daha çok Avrupalı tüketiciler için geliştirildiğini ve Harley-Davidson'un yarışçı ruhunu simgelediğini belirtiyor.

İşte ön çamurluğundan arka kuyruğuna kadar komple mat siyaha boyanmış, hafif çıplak (naked) motosiklet tarzını akla getiren 2010 model Harley-Davidson XR1200X...

1325_h1.jpg

1325_h2.jpg

Kaynak: Motoron Dergisi

Ekli dosyalar

• 1325_h1.jpg
    1325_h1.jpg
    13.1 KB · Görüntüleme: 9,707
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş.. gerçekten hoş..

alıp binebilecek değiliz ne yazık ki ama.. hakkaten hoş.. çizgileriyle tarzı ile farklı.. ama hayallerimin motoru olmamış. bir vdrop güçlülüğü asaleti yok.. hoş sonuçta benzememesi de normal.. bende uzman değilim.. :)

yalnız hoş bi naked.. bütçem uygun olsa beni monster almaya itecek bir naked ama :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bunu Harley Davidson adı altında çıkartmayabilirlerdi...

Zaten firma bu tarz motosikletler üretmek için Buell ismini kullanıyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
eskiden chopper tipi motosikletler üreten harley-davidson firmasının yaptığı motosiklete bak:farao::farao::farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
buda benım yaptıgım kara kız dun bıtırdım ısıya dayanıklı mat sıyah ....gıdonu kullanmak zor oldu ama sımdı alıstım 3 saat yettı

http://yfrog.com/5h31072009665j

acaba merak ediyorum olumsuz yorum yapanlardan kaç kişi bu motoru kullanmış ?

HD bir ekoldür bir yaşam tarzıdır o rölanti sesi hiç bir motorda yoktur oyy oyy önyargılardan kurtulmamız lazm :bounce:

acaba merak ediyorum olumsuz yorum yapanlardan kaç kişi bu motoru kullanmış ?

HD bir ekoldür bir yaşam tarzıdır o rölanti sesi hiç bir motorda yoktur oyy oyy önyargılardan kurtulmamız lazm :bounce:

Hiç biri kullanmamıştır. Bende kullanmadım ama bir şeyi beğenip beğenmemek için ona sahip olmaya veya kullanmaya gerek olduğunu sanmıyorum.
Önyargı ile alakası yok:bounce:

doğru diyorsun harley kullanmayan ne olduğunu anlamaz şekline göre eleştri yaparlar eminim grenajlı yapsalarda bu topic tavan yapardı ;)

Demekki insanlar grenajlı motorlara ilgi duyuyorlar çoğu tabi. Bazıları da markaya ilgi duyuyormuş:cyclopsan

eğer 1903 den beri motor yapıyorsa ve idol olduysa ilgi duyarım ;) ufak bir özgeçmişini yazayım motor kültürüne de katkın olur :wiinkk:

Genç iki arkadaş 21 yaşındaki William S. HARLEY ve 20 yaşındaki Arthur Davidson ilk yarış motosikletlerini 1903 yılında tamamladılar. Küçücük fabrikalarının tahta kapsında sadece " Harley Davidson Motor Company" yazıyordu. İlk ürünlerini kendi elleriyle sattılar. Gelecekte bu basit ismin bir dünya markası olabilceğini hayal etmemişlerdi.

Her yaştan insanın sahip olmak istediği bu motorun ikonu 45 derecelik açıya sahip olan motorlarıydı.

1920 yılına gelindğinde Harley Davidson artık dünyanın en büyük motor üretimi yapan firmasıydı. dünya genelinde 67 ülkede 2000 dağıtıcıdan aılcılara ulaşıyordu. HD karşı çıkışın ve alternatif olmanın sembolü olan siyah deriden motosiklet ceketlerini satmaya 1947 yılında başladı .

1988 yılına gelindiğinde Harley Davidson gezici müzesi HD tarihçesini HD kullanıcılarına ulaştırmaya başlamıştır.

2003 yılında 100. yıl kutlamalarında Milwaukese ' de 150.000 kişi motorlarıyla gösteri yapıyordu.

Kendi jargonunu ve yaşam biçimini oluşturan HD kullanıcıları bir markayı bedenlerine dövme yaptırmayı dövme yaptırmayı bile normal olarak algıladılar.

Şu anda HD hakkındaki kitaplar , dergiler , internet siteleri , promosyonlar , aksesuarlar , giysiler ve gruplar HD efsanesini yaşatmaya devam etmektedir.

Bir Harley Davidson sahibi bilir ki HD ' nin sesi ve hissettirdikleri ona özgürlüğü çağrıştırmaktadır. Ve HD marka kimliği ile özdeşleşmiştir.

Yani sonuç olarak HD bir idoldür ve yaptığı her modeli beğenmek zorundayız çünkü bize özgürlüğü çağrıştırmaktadır. Gayet mantıklı :mrgreen:

benm için öyle :) kedi ciğer ilişkisi burada ne güzel gider mında alet onlar mındar bir halt gelmez harleyden :queen::queen:

hayatımda ısınamadığım motor harley, ktm görsellikden nasibini almamış motorlar

kaslı güsel motora benziyor kullanmak isterdim ama buna bütçem asla yetişmez gibi görünüyor :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar