Harley Çin pazarında

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
HD_China2.jpg
Harley Davidson motosikletleri, Rusya’nın ardından, yüksek vergiler ve bazı kentlerde kullanma yasağına rağmen Çin pazarına girdi

Pekin’de açılan Çin’in ilk Harley Davidson mağazası, motosikletin yanı sıra Harley markalı giyim ve koleksiyon eşyaları satacak.

Rusya’da geçen Mayıs’ta ilk resmi Harley mağazasının açılmasının ardından, komünizmin pazar ekonomisiyle birlikte yaşamaya başladığı Çin’de, Amerikan tüketim toplumunun simgelerinden Harley Davidson’un korumacı yüksek vergilere karşın büyük ilgiyle karşılanması bekleniyor.

15 kadar motosikletin sergilendiği mağazanın müdürü ve motosiklet tutkunu Hollis Zhao, insanların Harley ile özgürlüğü bütünleştirdiklerini, bu yüzden Çinlilerin bu motosikletleri sevdiklerini söyledi.

Ancak Çin’de yüksek vergilerden ötürü, ABD’nin tersine, orta sınıfı ve işçi sınıfını değil en üst gelir grubunu hedeflediklerini belirten Hollis, bu motosikletlerin fiyatlarının ABD’den yüzde 80 ila yüzde 90 yüksek olacağını kaydetti.

Çin’de satılacak Harley motosikletlerin silindir hacmi 883 ila 1450 cc olacak.
Çin’de bulunan bin kadar Harley Davidson, ülkeye çeşitli yollardan kaçak olarak sokulmuştu.

Kaynak: milliyet

way beee.
belki bire bir kopyasını yaparlar da biz de burdan ucuz ucuz alırız....:queen:

Adamlarin Racing bile kullanmasi yasak.Burdaki ki gibi her kose basinda scooter satiliyor birde eski RX-115 benzeyen bir motorlari var her yerde. Ama cok vasat lar. Sahsen gordugumde inanamaistim. Hani dedim gizli kalmis bir iki model kesif ederim dedim ama bizden kotuler. Yanliz buna para verirlermi bilmiyorum asiri hirsizlik var cunku.

çinliler şaşırır harleyi görünce. bunun heryeri demir diye. :queen:

bekliyorlardı zaten şimdi ara sokaklardaki esnafları yakından inceler ve birebir uyacak şekilde kopyalama yaparlar yakında böyle motorlar gelirse şarımayalım çünkü china in end copy the prefösry.

Çİn Bu İŞİ Yapar Ama Bİzİm Yollarimizda Bİr Sene Dayanmaz Dİye DÜŞÜnÜyorum. Yollarimiz MaŞallah Çok GÜzel Ya.

bak artık çinlilere hepsi ne olduguna bakar kalırlar sonrada kronlar yollarlar aynısın zaten düsmeye başladı yavas yavas

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar