Harika Motosiklet Kontrolü

[YT]XCGaQMgkzw8[/YT]
Orjinali budur, Japon motorlu polis sınavı

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Orta okuldan beri motorsiklet kullanıyorum ama böyle videoları gördükçe motosiklet kullanımı konusunda hala öğrenekcek çok fazla şeyimin olduğuna inanıyorum kendimi acemi gibi hissediyorum.:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Bir de böyle bir şey var.
http://www.youtube.com/watch?v=TqRvqw4YXtY&feature=endscreen

[YT]XCGaQMgkzw8[/YT]
Orjinali budur, Japon motorlu polis sınavı

Eline sağlık kardeş.
Videoyu bu şekilde pencereli olarak ben ekleyemedim.

Orta okuldan beri motorsiklet kullanıyorum ama böyle videoları gördükçe motosiklet kullanımı konusunda hala öğrenekcek çok fazla şeyimin olduğuna inanıyorum kendimi acemi gibi hissediyorum.:)

Katılıyorum keşke böyle kullanabilsek. Çok çalışmakla olabilir ama...

kim bilir ne kadar çalıştı o pistte.

hemen ezmeyin kendinizi böyle pistler vardıda bizmi gitmedik :mrgreen:

Bu bence sınav falan değil, olsa olsa o pisti en çabuk kimin bitireceği ile ilgili bir yarışmadır, gidon vs. hep modifiye edilmiş.

hepsi de müthiş kullanıyor motosikleti valla helal olsun :thumleft:
bu arada ben viraj dönerken kaskı sürten de izledim :queen:
keşke viraj alırken şunları yarısı kadar yatırabilsem çok eylenceli birşey olsa gerek

çok başarılı umarım sınavıı geçmiştir bu vatandaş motordaki koruma demirleride dikkatinizi çekmiştir sanırım ss kulllanıcıları için iyi bişey gibi.

Tmm denemeyelim de böyle videolara yapışıp seyretmek de acı. Denemek için yere yapışmayı göze almak lazım.

Bir aparat görmüştüm, motosikletin koruma takılan yerlerine bağlanıyordu. Her iki yana da ve ucunda da tekerlek var (Fotosunu bulamadım). Motosiklet yatma limitine gelince tekerlekler yere değiyor ve böylece düşmeden yatma egzersizi yapabiliyordunuz.

Buna benzer bir şeyi kiraya verseniz, boş zaman bulunmaz. Kendi motoruna bunu taktır, git pratik yap, çıkarttır filan olacak iş değildi yani. Bu aletin takılı olduğu bir motosikletin bir de günlük kullanımlık motosiklet lazım.

Bunu öğreten bir yer de yok galiba... California Superbike School haricinde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar