Hard sürüş...Enduro içerir

Merhaba arkadaşlar geçen hafta katıldığım enduro yarışından kask kameramdan çektiklerimle bir video hazırladım..
Hoby olarak sürüyorum,zevkine katıldım.Epey ara vermiştim,gerçekten çok zorlandım..Bunun dışında motorumun krank keçeleri patlak tork iyi değil ve gaz yemiyor... Part2 yi önümüzdeki haftaya hazırlamaya çalışacağım.

MOTOR:
KTM 250EXC 2004 MODEL
Alanya
Kamera: sj4000 wifi

part-1

Güzel videoydu ben beğendim.. özellikle johnny walker ı izlerken aa ne kadar kolay dediğimiz şeylerin ne kadar zor olduğunu gösterdiniz.. içimizden birini izlemek iyi oldu açıkcası..

Kum kısmı çok zor değildi gibi.. düzlükte gazı daha fazla açmak gerektiğini bildiği halde insanın beyni 'yavaşla' diye uyarıyor o tedirginliği hissettim.. kayalıklara girdiğiniz kısım aşırı zor göründü gözüme.. ancak sıkıştığınız yerden ayak yerde önü kaldırıp düzelttiniz o hoşuma gitti zaten cross videolarında da onu çok çalıştırıyorlar..

Toprak etabı kolay gözükse de eğim zorluyor bilirim, yine de iyi idare ettiniz..

Motosikletin tepkileri çok garip geldi.. ya hep ya hiç diyor sanki :cherry:

Sonuç olarak; kendim sürüyor gibi hissettim ve en kısa zamanda 2. El bir crf ile bu işe girişmek istiyorum :cat: (dandik kanuni cross ile kayışdağında çalışmaktan başka pratik yok ya hadi hayırlısı)

Motosikleti
1190 ADV
Arka tekere muz yerine tenis topu dolduranlar var... Bi araştır istersen.

2. dakikada geçişi yapan arkadaşın su sıçratmasından sonra tam olarak ne düşündünüz acaba ?

Benim çok düşündüğüm bir soru var hazır SJ4000 kullanan birisine rastladım. Ben giderken rüzgar sesini aşırı fazla alıyor ve tek duyulan şey rüzgar sesi. Siz ekstra bi şey yaptınız mı acaba rüzgar sesini almamak için ?

2. dakikada geçişi yapan arkadaşın su sıçratmasından sonra tam olarak ne düşündünüz acaba ?

Gözlük kompile tuzlu su oldu...Onun dışında o basan elemana çok kızdım..Sonuçta deniz suyu bu ,motor için hiç iyi değil..

Piyasada bir sürü sj4000 var.Bunların bazıları çok iyi bazıları dediğiniz gibi ses alıyor..ve kalitesi kötü.Exstra bişey yapmadım,aliexspressten iyi bir satıcıdan 175tl ye aldım.Orjinal sj almak lazım.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
çok başarılı, 2. dakikada yanından geçen arkadaş çok risk aldı senide riske soktu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar