Harbiden Utandımm!!!

Merhaba arkadaslar ne yazık ki biraz once uzucu ve utanc verıcı bı olaya sahıt oldum.15 dk once Barboros bulvarında mınubus ile inerken en sag serıtden amca nın bırı ınmek ıstedi ve munubus trafık durunca durdu sagda ve actı kapıyı amca ınerken malesef motosikletli bırı amcaya carptı ayagından berı amcanın cok canı yandı scoter lı arkadas arkasında bıle bakmadan kactı mınubuste fahrı polıs vardı ceza yazmak ıcın kalktı ancak malesef plakayı gormedıler.Motosikletcilere bır suru hakaret ve sozler soyledıler resmen yerın dıbıne gırdım cevap bıle veremdım cunku haksızdık.Maleseff kendını bılmez bı motosıklet surucu yuzunden gene Serserı , Gene serefsiz gene vs vs olduk...O arkadası burdan KINIYORUM :pr:

yazık olmuş.. şuda var o minibüs yolcu indirme duragındamı durdu ? yoksa musayit biyerde dendiğindemi durdu.. benım bıldıgım kadarıyla artık musayıt bıyerde deme olayı kalktı ? eğer öyle değilse mınubustete suc aramak gerek.. ama scooterlıda çok acele etmiş.. sabırsızlık düşüncesizlik.. böyle olayları getiriyor.. üzücü bi olayçç

Suçu tek taraflı düşünmemek lazım.Minibüsün kaldırıma kadar yanaşması lazımdı. İneninde sağına soluna bakması lazımdı. Ama motorcu arkadaş kaçtığından bütün suç onun üstüne kaldı.herkes kendi bakış açısına göre haklı oluyor.Kimse özür dilemiyor.Durup özür dilese herşey farklı olabilirdi.

Zaman geçtikçe gelenek ve göreneklerimizden uzaklaşıyoruz. Yani kültür asimilasyonuna uğruyoruz.

Onun için bu gibi sitelerin olması ve çok kişinin okuyup bilinçlenmesi gerekiyor.

yazık olmus ya... o carpan Arkadaştada Hiç terbiye yokmus, Hem Çarpıyorsun Hem Kaçıyorsun... Çeşit Bu İnsanlar...Bu gibiLeri Oldukça Adımız Serseriden aşağıya İnmez Arkadaş! Motorsiklet deyince İnsanların Aklına Çok FArklı ve Abuk Tipler Neden Geliyor ANlamıyorum

barbaros bulvarı çok sakat çok dikkat etmek gerekiyor nerden ne geleceği belli olmuyor

Tamamda minibüslerin durak haricinde yolcu indirmesi yasak değil mi?

Yaaa minubus ne yazık ki durakta durdu duragın 1 metre gerısı kadardı ve yanasıktı motor ogle bı yerden gectı kı :( Yaa sorun o degıl kaza olur onemli olan sen bir insana carptın ve dur demi.....

Niye utanacaksınızki böyle şerefsizler otomobildede var motordada var her yerde çürük elma çıkar....

Arkadaşlar,ister durak harici isterse durakta olsun bir insana çarpıp kaçmak yakışmaz hiçkimseye,unutmayınki biz Sarp Eremin davasını her duruşmaya giderek takip ediyor ve kaçan taksiciyi protesto ediyoruz,bir dahaki duruşmaya gittiğimizde bu yaşlı amcada tesadüfen ordan geçerse bizlere acaba ne der hiç düşünebiliyormusunuz?:farao:

Tabiki ogle her yerde var bu tür insanlar.Ama bizim aramızdan cıkmasın böyleleri diye yazıyorumm...Ama munubusteki laflardan konusmalrdan bende bı motosiklet surucusu oldugum ıcın utandım..

söylenecek çok kelime var ama fayda etmez bu aşamadan sonra:silent:
kaçmasındaki neden muhtemelen sürücü belgesinin olmayışıdır.

bu gibi konulardan herzaman bir pay çıkarmalıyız kendimize!
Trafikte pür dikkat olmak lazım:cat:doğrusu ve tek çözüm bu.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ah be kardeşim sendenmi görmedin plakayı :pr:

malesef kazmalık kullandığı aracın sınıfına göre farketmiyor...kazma her yerde kazma...düzeltmekmi çok zor...yapacak birşeyse yok...:pr:

off off amcamıza gecmıs olsun...bırakın motorcu olmayı adam keske bıraz ınsan olsaymıs ne ole dağ basımı carp kac ohh ne ala...

amcaya çok büyük geçmiş olsun:rendeer:
böyleleri yüzünden adımız kötüye çıkıyor işte böle insanları süründürmek lazım::angry2::

neyse geçmiş olsun amcayada acil şifalar ..

ben yalnış okumuşum baştan ..

Son düzenleme:
Block dostum mınubus durakta ve yanasmıs bı sekılde durdu adam ıgne delıgınden motorla gecmeye kalktı.

ya kusura bakma son anda gördüm yalnış anlaşılmasın diyi deiştirdim ama .. sen benden önce davranmışsın ..
ben özür dilerim .. senden ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar