Haojue mi Tvs mi?

meraba arkadaşlar
bi motosiklet almak istiyorum 4 bin lira bütçem var
internetten araştırıyorum bu bütçeye uygun bazı motorlar buldum.
mesela Haojue DA135-S modeli var. linki de bu: www.haojue.com.tr/DA135-S.asp
135 lik diye geçiyo ama 150 cc motora sahipmiş kendisi ve yakıt tüketiminde cimri diye duymuştum.

bi de Apache rtr 150 var bunun hakkında hiçbi fikrim yok sadece hint malı diye biliyrm.

sizin fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyrm...

Bi keresinde Haojue kullanmıştım. kesinlikle tavsiye ederim titreşim hissetmiosun.
Evet DA135 yakıtta çok cimriymiş ama HJ 150 modeli görünüş olarak da motor gücü olarak da daha iyi. linki www.haojue.com.tr/HJ150-9.asp
Biraz fark ver DA 135 yerine HJ 150 al derim ben

Haojue henüz ülkemize yeni geldiğinden dolayı kalitesini seriliğini gücünü herkes keşfedemediğinden dolayı satışı azmış.Fakat ilerki günlerde satış rekorları kıracak bir motormuş.Bu motoru kullananlar ve bayiilerden aldığım yorumlar bunlar.135'liği apache'den daha seriymiş.135'liği apache'den daha az yakıyormuş.Apache'den daha rahat teker yapılabilirmiş.Bizzat kendim denedim titreşimi hiç yok.Sesi de neredeyse hiç yok.Bu özelliklere göre alınabilir fakat görünüş itibari ile apache'yi Haojue'ye tercih etmem Apache candır.

Hojimoji nedir bilmiyorum sitesine girdim baktım biraz yukardada arkadaş yazmış, şöyle gidiyomuş az yakıyomuş bunlar güzel şeyler lakin motor çin malı ben derimki kaç kaç kaç....:wiinkk:

Haojue'yi yakından görüp incelemiş ve de nasıl yağ gibi çalıştığını görmüş biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Ama bizim gibi önyargılılar memleketinde satarken sorun yaşarsın. Yoksa gerçekten kaliteli motor ama fiyatı da ona göre...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar