Hanımefendiler buraya bi bakabilirler mi?

Kız arkadaşıma mont alacağım ve bulmakta zorluk çekiyorum, sizden ricam kullandığınız montların marka modellerini söyler misiniz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayan olmadığım için tavsiye vermiyorum , yoksa çok iyi tavsiyelerim vardı.

Kız arkadaşıma mont alacağım ve bulmakta zorluk çekiyorum, sizden ricam kullandığınız montların marka modellerini söyler misiniz?

Prohelin montlarına bakın hocam. Fiyatları uygun, kesimi güzel. Ben kız arkadaşıma aldım 2 yıl önce, gayet iyi.

Kız arkadaşıma Venom yazlık mont almıştık. Çok memnunuz. Fiyatıda 240₺ civarlarındaydı.

Cümle "Rica etsem kullanmadığınız montları gönderebilir misiniz" şeklinde gelişecek gibi geldi

Kız arkadaşıma 2 ay önce aliexpressten (kendi montumu da aliexpressten aldım daienese speed tex) M beden Komine marka mont aldım. Korumaları gayet iyi. Kendime Dainese aldım fakat sahtedir diye kız arkadaşıma orijinal japon malı Komine mont aldım. 2 hafta sonra mont geldi. Kız arkadaşım normalde tshirtleri XS giyer montları'da XS bazen de S giyer 1.58 boy 46kg kendisi. Buradan M beden mont aldık ve üstüne neredeyse tam oturdu(Sadece çok az bol geldi onuda montta bulunan ayarlar sayesinde tam oturttuk). Boyun koruması vs. gerçekten sağlam. Tavsiye ederim, açıkcası Türkiye'de bu kalitede bir mont en az 1000tl eder fakat ben 400 küsürTL ye aldım.

Aldığım mont bu (aldığım linki bulamadım ama bu resimdeki mont): https://tr.aliexpress.com/item/New-Arrival-Komine-JK-092-Motocross-Jacket-Insulated-Grid-racetracks-racing-jacket-Knight-riding-jackets/32808671276.html?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar