Hangisini Almali

Arkadaşlar yakında bir motorsiklet almaya karar verdim hangisini seçmeliyim
mondial 151 rs
mondial 151 rsi
kanuni hussar 125
daelim history 125
keeway arn 125
keeway matrix 150

not:Arkadaşlar hussar 125 tercihimdir izmirden afyona 3 mola ile gelmiştir ayrıca 1 mola ile afyon eskişehir yaptığımız çok oldu
cevaplarınız bekliyorum

dealim history al bende ona bakıyorum diğerlerinden daha kuvvetli 11 beygir çift disk fren daha iyi

Son düzenleme:
Hiç birini alma:cat:

Daha doğrusu çin üretimi motosiklet alma

Git markası belli olan yamaha suzuki honda gibi bişi al

Sakın çin malı alıp da bu hataya düşme

:p :p :p :rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bandit07 flood yapmak yasak.Ard arda msg yazmak.Bak msg altında değiştir kısımı var.Ordan ekleme yap.Bilerek yapıyorsan sana ban gerek :p

sen biraz forumu oku hiçbirini almazsın çünkü hepsinden şikayet var:cat:
biz burda profesyonel insanlar olarak konuşuyoruz, biz otoriteyiz:p

Eger secenekler bu ise ya Hussar al yada 150 matrix. Ama duydugum kadari ile Matrix in koltugu pek rahatsizmis uzun yolda sikinti yapiyor. Bu motorlari bir sene kullanip satarsin. Sonrada git ii bir sey al.

abilerim ilginizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim zaten kafamda cbr 125 var ama o kadar param yok daha ehliyette alıcaz tekrar teşekkürler:cat:

Duncan' Alıntı:
Bandit07 flood yapmak yasak.Ard arda msg yazmak.Bak msg altında değiştir kısımı var.Ordan ekleme yap.Bilerek yapıyorsan sana ban gerek :p

Duncan dostum espiryi anlamadın galiba. bence sorun yok. :rendeer:

Bu ara toz kaldıran bencede hiç birini alma hepsi para tuzağ, 3 - 4 ay sonra servisin daimi müşterisi olursun.:cat:

yaf adam motor hastası, onu alma bunu alma: kardeşim neye binecek, alın ozaman en kalitelisinden bir makine hediye edin.Toz kaldıran kararı sen ver ben 8 aydır çine biniyorum sorun yok param olsaydı amerikaya binerdim:queen:

motor nickli arkadaşım saol
Ben de bir çin motoruna binmek istemiyorum ama cbr 125 için 4500 ytl yi nası denkleştircem onuda bilmiyorum ve cbr alınca bununlada kalmıyacak çünkü cbr a bir safabet kaskla binmek manyaklık olur onlarıda hesaba katmak lazım :cat:

Super Moderator
Herkes Çin malı motor alma demiş ama Daelim zaten Kore malı.Bence diğerlerinden de kendini gösterecek kadar daha kaliteli. Baktığımız zaman teknik özellikleri de yeterince tatminkar.
Ben Daelim History 125 derim.:cat:
Ayrıca sitede Daelim History konusunda artık neredeyse profesör olmuş :p the O.C. nickli bir arkadaşımız var...Rastlarsan onunla sana daha yararlı olacak Daelim History bilgileri hakkında konuşabilirsin.

Süper Moderatör (BBRR)
başlığı Marka ve Model Kıyaslamaları bölümüne taşıyorum başlık açarken lütfen ilgili bölüme açalım

olcan138' Alıntı:
Herkes Çin malı motor alma demiş ama Daelim zaten Kore malı.Bence diğerlerinden de kendini gösterecek kadar daha kaliteli. Baktığımız zaman teknik özellikleri de yeterince tatminkar.
Ben Daelim History 125 derim.:cat:
Ayrıca sitede Daelim History konusunda artık neredeyse profesör olmuş :p the O.C. nickli bir arkadaşımız var...Rastlarsan onunla sana daha yararlı olacak Daelim History bilgileri hakkında konuşabilirsin.
akılcı öneriye sadece bravo denir.:cat:

Super Moderator
raven' Alıntı:
akılcı öneriye sadece bravo denir.:cat:

Teşekkür ederim.
Aynı modelleri benim de biraz araştırmam ve the O.C. ile de bol muhabbetini etmem sebebiyle yardımcı olmaya çalıştım, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana...

saol kardeş

olcan 138 verdiğin bilgiler için saol zaten daelim 125 kendini fark ettiriyo ama ben scooter den vaz geçtimybr 125 alıcam
sonrada ver elini neresi olursa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar