- Motosikleti
- Bajaj Pulsar F250
- Konu Yazar
İlk motorum olacak ama uzun ömürlü olsun istiyorum hemen değiştirmeye niyetim yok. Haftaya cuma gününe kadar karar vermem lazım. NS veya RS istemiyorum.
Bütçeniz ne kadar ?İlk motorum olacak ama uzun ömürlü olsun istiyorum hemen değiştirmeye niyetim yok. Haftaya cuma gününe kadar karar vermem lazım. NS veya RS istemiyorum.
140Bütçeniz ne kadar ?
Sanmıyorum eğitimde Yuki'nin 170cc bir modelini veriyorlar iki kere çevre yoluna çıktık 105 kilo benzinle 115 olsun çevre yolunda aldığı rüzgardan sağa sola uçacak gibi hissettiriyor hiç sevmedim ağırlığın nispeten bunu azaltacağını düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorumBu motorlar arasında üstüne bindiğin zaman seveceğin tek motor n250. Diğerlerinin ağırlığını hissedince sevmeyebilirsin.
İlk Motor hiç bir zaman uzun ömürlü olmaz. Siz en iyisi geçici bir motor bakın !İlk motorum olacak ama uzun ömürlü olsun istiyorum hemen değiştirmeye niyetim yok. Haftaya cuma gününe kadar karar vermem lazım. NS veya RS istemiyorum.
git bir bajaj bayinde sıfır motorların üzerine otur dene kararını ver. Ben ns200 kullanan birisi olarak ağırlık dengesini hiç beğenmedimSanmıyorum eğitimde Yuki'nin 170cc bir modelini veriyorlar iki kere çevre yoluna çıktık 105 kilo benzinle 115 olsun çevre yolunda aldığı rüzgardan sağa sola uçacak gibi hissettiriyor hiç sevmedim ağırlığın nispeten bunu azaltacağını düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorum