hangisi shadow600-hyosung250-kawasaki en500

Hangisi shadow600-hyosung250-kawasaki en500 ?

İkinci el Shadow600 98 model 18000 Km.de 6500 Ytl
İkinci el Kawasaki En 500 2005 Model 8000 Km.(Full Aksesuar)10000 Ytl
Sıfır Hyosung Gv 250 2006 Model Anahtar teslim 7500 Ytl.

Bu konuda lütfen kullanan vaya detaylı bilgiye sahip olan arkadaşlardan yarım istiyorum.Bu arada Bu benim ilk motorum olacak ama yaşım 35 ve 17 yıllık çok iyi bir otomobil kullanıcısıyım....

kilroy bende gv250 var 1 yıldır kullanıyorum, güzel makine, sormak istediğin soru varsa sorabilirsin.
shadow biraz eski geldi bana, bence sen tercihini kawa ve hyosung arasında yap...

Madem ilk motorunuz,birinci el olması daha iyi olmaz mı?Hyosung diğer markaların250 liklerinin yanında Harley gibi duruyor,bana kalırsa sizi memnun eder.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
EN500'ün çok pahalı, sıfırını bile o paraya alabilirsin. Kawa bayilerinde satılmamış 2005 model buşabilirsin belki, indirimde alırsın. Ama bence bu ikinci eli geç.

Shadow 600 98 model, ama çok iyi motordur. Hem 18,000 km fazla değil. Amerika'da Harley'lerden sonra en çok satmış cruiser bu güne kadar. Birde üstelik Honda, kaliteli, servisi yaygın ve iyi.

Hyosung GV250, 250cc cruiser'lar içinde en iyisi. Ama eski Hyosung distribütörünün servis problemleri vardı, yeni distribütörle çözülecek diyorlar. Marka bilinirliği Honda'ya göre daha az olduğundan ikinci el satmakta biraz zorlanabilirsin.

Ben olsam Shadow 600'ü alırdım.

En500

Benim ilk motorum EN500'dü. Yeni başlayanlar için sürüşü rahat bir motordur. Ama ikinci el fiyatı 10000 YTL yüksek bence de. 96-97 modelleri 5.500'e gidiyor. Başlangıç motoru alacaksanız 2005 modeline gerek yok. Acemiliğe temiz bir ikinci el ile başlamak daha iyi bence. Temiz ve az kullanılmış daha ucuz bir EN500 arayın derim.

bgn fuardan bi tane arkadaşım için gv 250 sipsriş werdik plaka ile 6900ytl ye geldi bize...kanımca yeni bir motorla bashlamak daha iyi olur...

biraz daha yardımmm:(((

Dostlar hepinize samimi ve fikirlerinizi açık yüreklilikle ifade ettiğiniz için teşekkürler.
*HighwayStar;"Benim ilk motorum EN500'dü. Yeni başlayanlar için sürüşü rahat bir motordur. Ama ikinci el fiyatı 10000 YTL yüksek bence de. 96-97 modelleri 5.500'e gidiyor. Başlangıç motoru alacaksanız 2005 modeline gerek yok. Acemiliğe temiz bir ikinci el ile başlamak daha iyi bence. Temiz ve az kullanılmış daha ucuz bir EN500 arayın derim."
Bana önerebileceğin o fiyatlardaki Kawa bulabilirmisin?

Manjandreza;"bgn fuardan bi tane arkadaşım için gv 250 sipsriş werdik plaka ile 6900ytl ye geldi bize...kanımca yeni bir motorla bashlamak daha iyi olur..."
Bu fiyata herşey dahil anahtar teslim dimi sonra yok ötv,Yok bilmem ne demesinler...

yeni bir motorla başlamak hatadır derim hemen sebeplerini sıralayayım,0 km de aldığın 250 cc lik motoru seneye değiştirmek isteyeceksin ve 7000 tl ye aldığın motoru en az 1500tl gibi bir zararla satacaksın,ikinci el aldığın bir motoru aynı paraya satabileceğin gibi hatta üstüne 250-300 arası bir para ekleyerekte satman mümkündür..Bir diğer sebep ise acemiliğin sırasında olası düşürme devrilme gibi vakaları 0 bir motorda değil kullanılmış bir motorda yaşaman daha iyi olur.Ayrıca burda Hysoung ile Honda'yı aynı kefeye koyup kıyaslayanlarında motosiklet bilgisinden şüphe ederim,Honda Hysoung ile kıyaslanmaz modeli ne olursa olsun..Honda gerek arabasıyla gerek motosikletiyle, kısacası motor teknolojisiyle aşmış bir markadır...En500 e gelince v motor olmayışı beni biraz uzak tutuyor ama fena motor değildir 500cc lik cruiserler arasındaki en güçlü(49hp)motora sahip cruiserdir,yedek parça sorunu olmaz Türkiyede çok sayıda en500 vardır...1-Honda 2-En500 3-Hysoung

Kilroy temiz EN500 sormuşsun. Sahibinden.com sitesinde bulabilirsin. Mesela şu motor temiz görünüyor:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=11677&AdId=2302896

gidip bakmadım tabi, git bi incele. Daha ucuzları da var.

ccbbdd'nin dediğine katılıyorum. İkinci el yeni başlayan için daha iyi. Yeni bir motoru düşürürsen daha çok üzülürsün :salut: tabi karar senin.

EN500'ün motoru V tipi olmadığı için cruiser olarak pek yakışıklı durmuyor. Genellikle cruiser'larda V tipi torku yüksek olan hava soğutmalı motor kullanılır. Ama sıralı silindirli motorlar beygir gücü olarak daha performanslıdır. EN500'ün motoru aslında kawasaki'nin KLE 500 ve ninja 500'de kullandığı motor. Özellikle cruiser için geliştirilmiş değil yani. Dragstar 650 40HP güce sahipken, EN500 50HP güce sahiptir. Muhtemelen Dragstar'dan daha iyi hızlanır. Torku 5-6 Nm daha az ama ağırlığı da az olduğu için problem değil.

Kısaca; Görünüşe önem veriyorsan V tipi motor daha dolgun ve güzel göründüğü için cazip. Ama performans senin için daha önemli ise EN500 seni tatmin edecektir. (Dikkat ederseniz performansı yüksek olan sürat motorlarında V tipi motor yoktur)

Kilroy temiz EN500 sormuşsun. Sahibinden.com sitesinde bulabilirsin. Mesela şu motor temiz görünüyor:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=11677&AdId=2302896

gidip bakmadım tabi, git bi incele. Daha ucuzları da var.

ccbbdd'nin dediğine katılıyorum. İkinci el yeni başlayan için daha iyi. Yeni bir motoru düşürürsen daha çok üzülürsün :salut: tabi karar senin.

EN500'ün motoru V tipi olmadığı için cruiser olarak pek yakışıklı durmuyor. Genellikle cruiser'larda V tipi torku yüksek olan hava soğutmalı motor kullanılır. Ama sıralı silindirli motorlar beygir gücü olarak daha performanslıdır. EN500'ün motoru aslında kawasaki'nin KLE 500 ve ninja 500'de kullandığı motor. Özellikle cruiser için geliştirilmiş değil yani. Dragstar 650 40HP güce sahipken, EN500 50HP güce sahiptir. Muhtemelen Dragstar'dan daha iyi hızlanır. Torku 5-6 Nm daha az ama ağırlığı da az olduğu için problem değil.

Kısaca; Görünüşe önem veriyorsan V tipi motor daha dolgun ve güzel göründüğü için cazip. Ama performans senin için daha önemli ise EN500 seni tatmin edecektir. (Dikkat ederseniz performansı yüksek olan sürat motorlarında V tipi motor yoktur)

Kafanı karıştırıcam biraz.Kymco'nun 250cc bi maknesi var.8250ytl dediler fuarda.Çok yakışıklıydı kerata.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar