Fikir süper.İşin içine Moto Guzzi de girerse uzun zamandır favorilerimde olan şu ilan nasıl: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-moto-guzzi-cok-bakimli-griso-100-65866075/detay/
Yalnız ben 2010 öncesi bir motor istemiyorum. Üç beş daha pahalı olsun ama yeni olsun istiyorum.
italyan alman japon amerikan ingiliz hepsi güzel motorlar.
ama japonlar bir adım daha önde diyorum
italyanın teknolojisi becerisi japon motorlarının biraz gölgesinde ve pahalıda
bakınız pistlerdeki markalar sıralamalarına,
bakınız sahibinden 2. el motosiklet markalarına modellerine
nelerle karşılaşıyorsunuz bunu dedim
ve
ayrıcada
şunu söylemeliyim herkes kullandığı motoru öne çeker iyi kullandığı için en iyi tercihi kendi kullandığı motoru olarak görür
ama ben demedim honda 600f
600f 2007 de öldü
2011 ler 600f değil ismi yanlış bana göre hem motoru aynı değil hemde kasa, motor güçleride farklı nasıl olacak şimdi bu 600f
neyse konu dışın çıkmadan
hekesin kulandığı motor güzeldir iyidir diyerek yamaha fazer 8 diyorum
tek motor bu içlerinde mantıklı olarak
Naked olmasında sıkıntı yok, şu anki motorumla günlük 500-600 km'lik bir gezi yapmıştım. Gün sonunda tabii ki iptal oluyordum, yalnız 300-400 gibi tadında bıraksam hiç sıkıntı olmayacak gibiydi. Kısmet olursa Asya turuna enduro dışında bir motosikletle çıkacağım.uzun yolda naked yormasın? touring-sport tarzı daha uygun olmaz mı?
Mesai saatleri; sabah 12.00 - gece 04.00, uyarsa görüşelim... :cherry:ne Upload mus arkadas... yok haci biz bosa calisiyoruz. Alp Upload tukanina cirak alsana beni.
Sana tavsiyem suzukilere birazcık bakman, doğuş grup suzukiyi satın aldığı için fuar ve fuardan sonra suzuki motorlar değerlenmeye ve dahada kaliteli olmaya başlayacak. aklında bulunsun
Lafı uzatmak için yazmıyorum ama yoruma verilebilecek en güzel cevap bu olsa gerek;
Dünya Superbike Şampiyonası
İSTATİSTİK: Pole Pos. - Pod. - Galibyt.
DUCATI.......: 157 - __ 762 __ 306
HONDA........: 44 - ___ 358 __ 111
YAMAHA......: 37 - ___ 252 __ 74
KAWASAKI...: 21 - ___ 165 __ 36
SUZUKI.......: 19 - ___ 131 __ 31
4 japonun istatistiklerini toplasan Ducati'ye hala yetişemiyorlar... ??