Hangisi Kanuni Phantom veya Honda cbf150

İzmir İl Temsilcisi
Phantom görünüş olarak ve tasarım olarak gerçekten taktir edilecek seviyede.

Fakat motoru için çok çok iyi şeyler söyleyemeyiz.

Hangisi uzun yola gelir dersen cbf 150'nin uzun yolda daha rahat olacagından eminim.

Phantom biraz daha sport naked .

Cbf 150 sport toruıng gibi geliyor bana daha rahat edersin.

Ayrıca uzun yolda en önemli unsunlardan biride motorun arıza vermemesidir.

Phantom ile yapılan gezi fotolarını ve uzun yolculuklarıda okudum fakat yinede cbf 150'ye daha çok güveniyorum.

Bunun sebebi o çin bu honda bu çin oda çin meselesi degil.

Cbf 150 kendini daha iyi kanıtlamış durumda ve çevremizde daha yaygın bir model.

Phantom ile uzun yol yapan 5 kişi görmüş isem cbf 150 ile 100 kişi görmüşümdür.

Bu yüzden Cbf 150 seçerdim. Hem kalite hemde güvenilebilir bakımından.

Ayrıca cbf 150'nin phantomun 2nci elinden çok daha canlı oldugunu kabul etmeliyiz.

Cbf 150 satması çok daha kolay olacaktır.

Phantom ve cbf 150 kullanıcı sayfalarını baştan sona okumanızı öneriyorum.

Kendi sorularınızı kendiniz cevaplamanız için.

Bencede seciminiz cbf den yana olmalı, tercihiniz içinde şehirler arası yolculuğa hem rahat oturuş açısından hemde içiniz rahat bir şekilde yola çıkma açısında cbf derim, güvenli yolculuk yapabilirmisiniz tartışılır çünkü 150 cc motorla yapacağınız hız belli bazı noktalarda kamyon otobüs rahat geçiyor sizi, başımdan geçen bir olayı anlatayım bir gün şehirler arası yolda aynamı kontrol ederek kamyonu solladım tabi motor 125cc son gaz kamyonu adım adım solluyorum aynayı tekrar kontrol ettim dibimde bir otomobil selektor yapıyor allahtan kamyon ağırladı da kenara kaçtım motosiklet hızı 120km/s gösteriyor ama hadi 100le gidiyorum diyelim şimdiki ağır vasıtalar bile 90 a 100 e hız demiyor

Son düzenleme:
Bence rahat bir uzun yol gezisi yapmak istiyorsan. İkisi de uygun değil. Gidilir mi? Gidilir. Bir çok kişi gidiyor.
Ben de 2011 yılında CBF150 ile İstanbul-Göcek-İstanbul turu yapmıştım. Phantom 180 hiç kullanmadım. CBF150 ile uzun yolda bir çok kez emniyet şeridine kaçmak zorunda kalırsın. Çünkü ivmeleme ve son hız bakımından yetersiz kalıyor. Öyle ki yolda kamyonlarla bile gidemiyorsun. Bu durumda kendine rahat seyir yapacak şerit bulamıyorsun. Sık sık emniyet şeridine kaçman gerekiyor. Titiz birisi isen CBF150 nin uzun yolda motor sesinin değişmesi(şırıl şırıl sübap sesi) seni rahatsız edecektir. Yaptığım geziyi aşağıdaki linkte yazmıştım. Uzun yol yapmayı seviyorsan minimum 250cc öneririm.
http://ozdilek.wordpress.com/2011/07/12/ikitekerle-tatil-rotasi/

Şimdi arkadaşlar uzun yolda son hız yetersiz kalır diyor ama 150 cc sınıfında daha ne bekleyebilirsinizki.Bu sınıfta şüphesiz en dayanıklı motorlardan birisi cbf 150 dir.Tamam son hız düşük ama biyere giderken acaba sorun çıkarırmı demezsin

phantoma o para verecegine çin malı sonuçta.
cbf 150 tvs apache alınır.
ben o paraları çin malı olan bir motora vermem.
satarken de yarı fiyatına satarsın phantomu alan olur mu onu da bilmem..

Sıfır Cbf 150 alırsan vergisi plakası ruhsatı aksesuarlarıyla 6.000 tl yi geçeceğine emin olabilirsin

2012 yeni kasa Cbr denk getirebilirsin 6.000 - 6.250 tlye aksesuarlı lastikleride değişikse :cherry: Yeni kasa Tvs

O para bende olacak 250 cc denk getirmezmiyim :mrgreen:

Sıfır Cbf 150 alırsan vergisi plakası ruhsatı aksesuarlarıyla 6.000 tl yi geçeceğine emin olabilirsin

2012 yeni kasa Cbr denk getirebilirsin 6.000 - 6.250 tlye aksesuarlı lastikleride değişikse :cherry: Yeni kasa Tvs

O para bende olacak 250 cc denk getirmezmiyim :mrgreen:
o paralara 250cc mantıklı değil.
neden değil çin malı 250 cc ye bulaşmıcaksın.
hyo yakalarsan o paralara temiz iş görür. fakat cesedi denk gelirse bi motor parası daha gider.
forumda cok canı yanan oldu.
bende cok aradımda yok olmuyor insana sinmiyor. gt 250 alacaktım stabil 125 ile giderse, benim motorumda 110la gidebiliyor
ne gerek var diyip almadım. iyiki de almamışım.

İlla ikisinden biri ise Phantom al. Şu forumun Honda, Yamaha takıntısı bitiriyor... Ha bana kalırsa madem o kadar para çıkacak git bi Apache al. Hem görünüş hem güç daha ne?

Bu kanuni naked gibi görünüyor.Commuterdan daha farklı bir havası var sanki,klasik cbf'ten yakışıklı olduğu kesin...

İlla ikisinden biri ise Phantom al. Şu forumun Honda, Yamaha takıntısı bitiriyor... Ha bana kalırsa madem o kadar para çıkacak git bi Apache al. Hem görünüş hem güç daha ne?

kendi açtığınız konulara bakarsanız çin malının verdiği rahatsızlığı gözler önüne sermiş olursunuz

http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=4640348

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:41 ----------

kendi açtığınız konulara bakarsanız çin malının verdiği rahatsızlığı gözler önüne sermiş olursunuz

Konularınız

eklemek isterim ki daha önce cbf kullandınız mı uzun bir süre ki böyle bir yargıya varıyorsunuz vitesli ye geçeli daha 3 ayınız dahi dolmamış konulardan okuduğum kadarıyla
o marka MARKA olduysa vardır bir bildiği o KANUNİ hala kötüleniyorsa vardır bir bityeniği

o paralara 250cc mantıklı değil.
neden değil çin malı 250 cc ye bulaşmıcaksın.
hyo yakalarsan o paralara temiz iş görür. fakat cesedi denk gelirse bi motor parası daha gider.
forumda cok canı yanan oldu.
bende cok aradımda yok olmuyor insana sinmiyor. gt 250 alacaktım stabil 125 ile giderse, benim motorumda 110la gidebiliyor
ne gerek var diyip almadım. iyiki de almamışım.

Acele etmemek gerek gec olsun tam olsun

2008 model ve üstü enjk. Olanlardsn alınır ustaya gösterildikten sonra
Detaylı dıs temizlik yapılır pasta cila yapılır 250 cc dir

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar