Kızın kaskı var. Kafasından fırlıyor havada uçuyor. Demek ki gevşek kask ya da bağlamamış ki kafasından uçmuş...
Dikkat ederseniz kask uçtuktan sonra motosikletin düştüğü yerin solunda yere uçuyor kask, yolun kenarına düşüyor. Kızın saçı motosikletten düştükten sonra görülüyor. Zaten o kadar uzun saçlı bir kız da mantıklı düşünürseniz o saçlarla kasksız motora binmez. Soldaki yolun hizasına düşüyor kask, dikkat edin arabalar kaskın yanından geçiyor, asfaltta duruyor kask, ilk geçen beyaz araba kaskın yanından geçiyor.. Hatta bir tanesi de kaskı ezmemek için gecerken farkedip yavaşlayarak hafif sağa kırıyor direksiyonu, yanından geçiyor. Benim gözlemlediğim kadarıyla kasksız motosiklete binen hiç kız yok. Genelde erkekler kask takmıyor.
Kuaför esprisi yapıyorsunuz dalga geçiyorsunuz ama iddia ediyorum, kızlar saçına başına daha düşkün olabilir ama buna rağmen dikkat ederseniz motosiklet üstünde kurallara en fazla onlar uyuyor, ben şahsen daha hiç kasksız bayan sürücü görmedim, gördüğümü hatırlamıyorum.. Tam tersi, kızlar kaskını hiç ihmal etmiyor. O sırada oradan birsürü kasksız erkek motosiklet sürücüsü geçiyor... Yazık kıza. Şöför de çok kalpsizmiş inip bir bakmadı ama belki o da şoka girmiştir korkudan kimbilir... Her gün kırmızıda geçen araba-motosikletleri gördükçe onları potansiyel ceset ya da katil olarak görüyorum. Her gün de görülmez ki... Kurallara uyan yok ki memlekette.. hala emniyet şeridinden gidilir mi gidilmez mi bunu tartışıyoruz...

ale: .
Aşağıdaki mesajı yazanı da kınıyorum...
Kız düşmanı mısın da böyle birşey yazmışsın, neye dayanarak yazmışsın anlaşılır gibi değil.