Mundial Drift eyidir, 135cc, 135 görür...Honda cbf 150
Mondial mh drift 150
Mondial 180 Z one
Kuba cr1
Tvs Apache rtr 150
3-4 gune arasindan birini secip onu alacağım tavsiye ve okumalariniz icin teşekkürler![]()
Hangisi icin su daha iyi desek kavga cikar buna benzer bir cok baslik var altinda ne mühendisler harcandi o yüzden soruyu söyle cevapliyim ben olsam tvs apache 150 alirdim ben Türkiyede motora basladigimda olsaydi tereddütsüz apacheyi alirdim
temiz bir cbf alamıyorsan apache al önceliğin cbf olsun 2 motorda öğrenciyi üzmez
Abi neden cbf ?
Peki bisey sorucam ben surekli yol yapicam bakimi zormu biri oyle demisti bana ama ?
Abi neden cbf ?
Kaç kere daha sorarsın bilmiyorum ama cbf al. Laf dinle bence.
honda olmasından dolayı daha güvenilir geliyor konfor farkıda var yazmıştım ben biraz görüntüyede bakıp 0 apache almıştım satıcağım zamana kadar pişman olmadım 0 gibi motorda 2 bin zarar ettim piyasası pek yok gerçi 2. el alıcaksan sorunda olmaz
Valla abi soruyorum cunku baska diyen oluyo ama 2010 model cbf buldum onu alicam heralde
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
Saol abim ben buldum bi cbf![]()
2010 demişsin ama 2011 6. Aydan sonrakiler şeffaf sinyalli ve devir göstergeli hale geçti. Karbüratör tipi falan değişti. Tavsiyem 2011 üzeri bakman. Kmye çok takılma motor eskidikçe km sıfırlanmış olması yüksek ihtimal.
ben cbf alacağım ama fiyatlar çok ucuk. 2015 model 10 binde cbf buldum,6250 fiyat yazmış,yarın bakmaya gideceğiz
Honda cbf 150
Mondial mh drift 150
Mondial 180 Z one
Kuba cr1
Tvs Apache rtr 150
3-4 gune arasindan birini secip onu alacağım tavsiye ve okumalariniz icin teşekkürler![]()
temiz bir cbf alamıyorsan apache al önceliğin cbf olsun 2 motorda öğrenciyi üzmez