Hangisi daha büyük keyif ? Orta seviye bir motosiklet sürmek mi ? Spor araba sürmek mi ?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
abi şimdi kart gibi aletler caterham falan denince işin rengi değişiyor ama. Competition için hazırlanmış dört tekerlekli özel aletler. Ben bildiğimiz ticari otomobillerden bahsediyordum. Bunların içinde de stok veya kurcalanmış S2000'ler Z3'ler Z4'leri falan da katabiliriz. Ama öyle özel aletlere gelince otomobil olmaktan çıkıyor benim bakış açımda konu. Yağmurda caterham'la yeşilköy'e gidilmez mesela :D

Evet ağırlık merkezi aşağıda, direksiyonu süspansiyonu çalışılmış aletler keyifli ona itirazım yok da, motosiklet ile kıyaslayınca yine sönük kalıyor. Ne olursa olsun bir tanesinde komut veriyorsun ve karşılığını almaya çalışıyorsun. Diğerinde komutu verdiğin taşıtın tamamında sen çok daha büyük bir etken olarak varsın. Tabi şimdi bir Elise gelse yalamaz mıyım? emüklerim tabii ki. ama 2 > 4 genel olarak.
Ama başlık spor araba?

Motosikleti
RS200
Benim için motosiklet. Hem arabam hem motosikletim var ama araba, motosikletin verdiği mutluluğun yarısını bile vermiyor :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kilit mesele düşme hissi sanırım
1g kuvvetiyle hızlanıldığında 0 dan 100kmh hıza 2.83 saniyede çıkılıyormuş
bir aracın bu hissi vermesi için bu hızlanma değerine yakın olması gerek
motosiklette bir de rüzgara maruz kalındığından, bu his daha organik bir hal alıyor olabilir
şimdi bana işin fiziğini, parapsikolojisini anlattırmayın
anlat deseniz de anlatmam zaten
anlat demeseniz de ben anlatmak istesem, onu da yapamam

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hmm spor araba denince caterham değil de Civic RS falan gibi şeyleri düşündüm ben. =))

Amma, yine yani F40 da olsa, 2>4 benim için.
Valla ne yalan söyleyeyim go karttan aldığım zevki ne araba ne motor verdi bu güne kadar. Belki o yüzden kart tarzı araba sürünce daha fazla zevk aldım. Ama bu kişiden kişiye değişir tabi.

Erkeğin fıtratına uygun olan motosiklettir.
Fıtratınla savaşma.

Yeni nesil arabalardaki tüm gelişmiş zımbırtılar, sürüş destekleyici teknolojiler, güvenlik önlemleri, extreme tasarımlar vs. vs. kadınlara araba satabilmek içindir.
Üstüne alınan bunlara bir ton para döken erkek enflasyon sebebidir.
Hoştur, boştur.

• Beğen
Tepkiler: F54

F54

Erkeğin fıtratına uygun olan motosiklettir.
Fıtratınla savaşma.

Yeni nesil arabalardaki tüm gelişmiş zımbırtılar, sürüş destekleyici teknolojiler, güvenlik önlemleri, extreme tasarımlar vs. vs. kadınlara araba satabilmek içindir.
Üstüne alınan bunlara bir ton para döken erkek enflasyon sebebidir.
Hoştur, boştur.
neden kadınlara üstün teknolojik özellikli araba itelemeye çalışıyorlar ki? kadınlar gerizekalı mı? kara düzen araba kullanamayacak kadar mı beceriksizler?

Motosikleti
İki Teker Havada
Spor otomobile gücü yetmeyen hayaliyle orta sınıf motosiklet alacak

Motosikleti
apec apx7
benim için de hiçbir motor 59 cadillac eldoradonun verdiği keyfi veremez. mesele her zaman hızlı gitmek değil bazen nasıl gittiğindir.

Tekerlek ve direksiyonu yahut gidonu olan her türlü araç her zaman ilgi alanım olmuştur. Ve bunları birbiri ile kıyaslamam. Benim için ilk arabam Serçe, derken Lada Samara, arkasından kullandığım 3 ayrı Tempra, Ford Fusion, Corsa 1.3 multijet, Fluence, Clio, Mercedes Viano, Caravelle, Leon, Egea 1,3 multijet, Citroen C3, Opel Zafira Life minibüsüm, Citroen C3 aircross, YBR 125, Inazuma F, Kuba Twister 50, Xmax 400 hepsi ama hepsi ayrı keyifli oldular. Hepsi ile toplamda yüzbinlerce kilometre yol yaptım. Her kilometresinde keyfi hissettim. Şİmdi düşündüğüm şey ise ömrüm olur da yaşarsam birgün gelip ehliyetimin elimden alınacağı gerçeği. Ben araçlarla yaşamaya alışkın bir insanım.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Yani şimdi burada büyük konuşmayacağım. Her ne kadar motor sürmeyi sevsemde, hayalimdeki Nissan Skyline GTR34'ü önüme koyarlarsa onu seçerim😅

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar