Hangisi? Cb 500, cb 250r, Mt25

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Benim 3 tane honda motorum oldu kardes Honda pesinde kosmuyorum suan. Ne sevgi ne ofke bir his beslemiyorum. Honda pesinde kosan sensin artik gerisini sen dusun.
geçen sene ortasında 86bin tlye aldığım dio 180 bin tl olmuş ben niye düşüneyim bana da giren çıkan yok bu saatten sonra honda alacak eşşek ben değilim

geçen sene ortasında 86bin tlye aldığım dio 180 bin tl olmuş ben niye düşüneyim bana da giren çıkan yok bu saatten sonra honda alacak eşşek ben değilim
E tamam alma senin bilecegin is. ben sana olani soyledim Hondanin Yamahanin pandemide stokculuk yaptigini, zorunlu aksesuar, hava parasi aldigini, galericilere toplu mal verdigini, hepimiz biliyoruz.Zamaninda civic sahiplerini nasil magdur ettigini de unutmadik.

Ben Honda motorlarini severim, ama Honda Turkiye yuzunden daha Honda motor alirmiyim? Cok zor

Iki noktaya degindim,
1-iki tanidigim lansman fiyatindan cb500 aldi
2-cb500f ilk ciktigi 2014 den beri hep sifir fiyati olarak mt07 ye neredeyse ayni paralara satildi.

Bu fiyatlara şaşılacak bi durum yok ve Siraya girerek Honda-yamaha alman cok zor diyorum. Bana kalkmis honda Turkiye asigisin diyosun.

Alakaya maydonoz ekiyosun yani:)

zaten canum honda türkiyemiz kankilerine motoru 400den verip 1 ay sonra 485 yapıyor fiyatını olan bayilerin kankileri olmayanlara oluyor ayın 18inde başladı listeye isim yazmalar 3 gün önceden birileri teslim almış instagramda paylaşıyordu ben ilk günün sabah 9 buçuğunda gittim listeye yazıldım benden önce olsa olsa 3 5 en fazla 10 kişi yazılmıştır ne arandım ne soruldum ha çok da emin değildim motordan yoksa bayinin sahipleri aile dostu istesem çözerdim ama merak ettim geçen seneki pcx mevzusunda olanlar olacak mı diye aynısı oldu kendi aralarında çalıp oynasınlar biz de o paraları verecek eşşek değiliz 2 ay sonra kampanya yaparlar yarı fiyatına alırız
ben lansman fiyatından hornet500 aldım. ankara tansoydan aldım. ocak ayında aradığımda şubatta ellerinde olacağını ama zam gelirse yansıtacaklarını söylemişlerdi. zam gelmeden motoru teslim ettiler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mr.wind güzel bir konuya parmak basmış. Toplumsal hafızamız çok zayıf. Pandemi döneminde Yamaha ve Honda bayilerinin şerefsizliklerini, aksesuar olarak dandik bir çok şeyi bizlere üst fiyattan iteleyip motoru o skindirik aksesuarlarla bizleri almaya mecbur ettiklerini hemen unuttuk. Bu iş basitçe ticaret olarak adlandırılamaz. Bu 2 marka da bayileri de boykotun en büyüğünü hak ediyor.

CB 500'ün çirkin kafa tasarımı, Vergi dolayisiyla gelen zam,
Cb 250R'ın gelmeyecek olmasi ve eski motorum oluşu sebebi ile, MT-25'te karar kılıp bugün sahiplendim.
Burdan Tracer veya NC nasipse
Tavsiyeleriniz için teşekkurler 🙏

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar