Hangisi alsam kararsız kaldım!!!

sizce hangisi alsam?

• yamaha 750 virago

Oy: 20 66.7%
  • Hyosung GV250

Oy: 10 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
sizde ciddi ciddi mesaj yazıyorsunuz hiç alakası olmayan 2 motoru tek benzerlikleri fiyatları yakın diye bir başlık açmış
sizde ciddiye alıyorsunuz?

Sadece fiyatları değil tarzları da aynı.. Bu şekilde konuşma hakkını sana hiç kimse vermiyor..
Önemli olan, ben neden seni ciddiye alıp cevap yazıyorum onu anlamadım....

ddh

sizde ciddi ciddi mesaj yazıyorsunuz hiç alakası olmayan 2 motoru tek benzerlikleri fiyatları yakın diye bir başlık açmış
sizde ciddiye alıyorsunuz?

Kardeş sen bu sitenin ruhunu anlamamışsın burada herkes birbirine elinden geldiği kadar yardımcı olur hem tubis'inde dediği gibi kimse sana böyle konuşma hakkını vermiyor :farao:

hocam birisi deve diğeri at önce tarzına karar ver... temizine gücün yeterki virago al en azından kalite

adı yeter be 10 yıllık filan ama virago yeter şeklide bence hyo ya basar

bence Hyosung GV250 yi al o güzel motor gerçekten tipide süper yamaha biraz eski al 0 yada temiz bir Hyosung GV250 için rahat olsun kardeşim :wiinkk:

bende bu iki motor arasında gidip geldim.99 model virago 535le,1 yaşında gv 250ydi. sonuç yağ soğutmasıyla, kaslı duruşuyla, yakıtıyla, yaşıyla, ufacık bi performans farkıyla (kalkış aynı ama max sürati virago biraz daha iyi),benzin göstergesinin olmasıyla,vergisiyle,14lt deposuyla, dikkat çekmesiyle hyosung gv 250 bariz öndeydi. ayrıca viragonun ön lastiği ince ve amortisör çıtası önde ve uzun olduğu için tümseklere girdiğinde direksiyon sağ sol yapıyor,ön lastiğin üzerine yeteri kadar ağırlık yok. ağırlık merkezi gv250 de daha iyi.ben hyo aldım pişman olmadım.hıı vibrasyonda yok..iki kişiyle 135 tek kişiyle 145 basıo gv250. saygılarımla....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar