Hangisi alınmalı sizce ?

Uzun zamandır motorsiklet arayışındayım. Bu yaz alacaktım ama fırsat olmadı. İnternetten araştırma yaptığımda bu işin içinden çıkamıyorum. Herkes bir marka söylüyor. Açıkçası ilk baştan Yamaha YBR 125 düşünüyordum ama fiyatı 6 bin liraya yaklaşmış. Tek motorla da bitmiyor ruhsat plaka, kask, eldiven, mont, lastik, top case vs. bir sürü masraf çıkacak. O yüzden bütçeyi düşürdüm 3-4 bin liralık motorlara baktım. Motoru okula gidip gelmek, şehir içinde gezmek ve arada bir yakın şehir turları yapmak için alacağım. Motor tamirat işlerinden hiç anlamam o yüzden fazla sorun çıkartmasın istiyorum. Motora düzenli bakarım arada bir zorlarım ama bu sık olmaz. Zaten genellikle şehiriçi kullanacağım. 2. el YBR-Honda çok düşündüm ama sıcak bakmıyorum sıfır olacak.

Mondial DRİFT 125, Bajaj Boxer 150 arasındayım. Eğer çıtayı yükseltebilirsem Bajaj Discover ya da RKS Titanic 150 de alabilirim ama kesin bir şey yok. Honda CB125ACE de dikkatimi çekiyor hem markası da var ama bunun yanında şikayetleri de var. Bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Super Moderator
Sen İspanyadan güney amerikaya doğru kaymışsın dostum işin zor. İkinci el bir honda o bahsetmiş olduğun bütün çinlilerin 0'ına toz attırır benden söylemesi..

Bütçene uygun ikinci el de olsa bir japon motosiklet tercih etmen şiddetle öneridir.

6 aydır Ybr kullanıcısıyım keşke 250 CC bir motor alsaydım da uzun yolda gözüm korkmadan gitseydim diyorum. Şehir içinde mükemmel ama bi otobana çıkayım diyosun ama alet otobanda yetersiz kalıyor aynı şekilde uzun yolda da öyle. Bence az daha biriktir ni 250 cc den başla

Sen İspanyadan güney amerikaya doğru kaymışsın dostum işin zor. İkinci el bir honda o bahsetmiş olduğun bütün çinlilerin 0'ına toz attırır benden söylemesi..

Bütçene uygun ikinci el de olsa bir japon motosiklet tercih etmen şiddetle öneridir.

Peki Honda 125ACE nasıldır ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------

3-4 Yıl kullanayım büyütürüm zaten.

DKN

indi bindi ücreti gibi olur bu şekilde bişey almak. enjeksiyonlu scooter al en iyisi

Hangi ildesiniz acaba? Ona göre değişir bana göre alabileceğin motor.. Alış-satış-servis bunları etkiler bulunduğun il

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar