Hanginiz bu kadar çılgın

Yalan mı söylüyoruz....Demekki casting çok iyi, yemişsiniz...Kutlamak lazım çok başarılı oynamışlar...Adam diğer dvd sinde Polis e kaza yaptırıyor...Hangi avrupa ülkesinde avrupadaki bir polis e kaza yaptıran motorcunu DVD si bandrollü satılır...Lütfen full izlemeden konuşmayalım...Sadece trial izleyip yorum yapmayalım....:) :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
:silent: :silent: :silent: Allaalla

Aydınlattığın için teşekkürler:rendeer:

fastboy' Alıntı:
adam
1 motorun hakkını vermiş
2 showun en kıralına yapmış
kafa kaldırmış lastik yakan birilerini seyret mektense böyle şöförlükleri seyretmeyi tercik ederim
erkiran, çok sağol
aynı dıyom :cat:

Adam tepkisini koyuyor sisteme,bir meydan okuma var filmlerini izlerseniz.Kendini sıkıcı statükonun üstünde hissetmek istiyor.Helal olsun ama bazen arabaları tehlikeye atacak hareketler yapıyor.Bunları azaltması kaydıyla her zaman gözümde bir Vendetta olarak kalacaktır:p

abi süper ya
adam çılgın bende benim mondial la yapacam aynısını

heheheheheheheh(( kendime gülüom

Son düzenleme:
oleyyy bende bole olmak ıstıyorum yaa adam nasıl basıyop gaza yaa hayran kaldım cok acayıp soguk kanlı bırısı bu yaa

Ben idda ediyorum bende böyle kullanabilirim diye itirazı olan var mı?:)

yalnışı bir tarafa bırak bence bu adam çoktan ölmüştür
adam harbiden acaip kendini aşmış ama kendisinden başka kimsenin hayatını tehlikeye atmaya hakkı yok.

videoyu şimdi izlamedim ama ghost rider'ın cd leri var daha önce izlemiştim tırların arasından geçme sahnesine dikkatli bakarsanız sürücü yol çizgisinden gidiyor ve tırlar daha önceden uyarılmış yani herkesin haberi var o yüzden sadece yol çizgisini boş bırakıyorlar. ghost rider yakalanma sahnesi ise bence yalan yani hepsi kendi adamları.

arkadaşlar çooo ktehlikel iolsda bazen bu zevki yaşamak için kuryelerin arkasınabinniyorum.. çok geç kalmış olduğu için beni varacağım yere yetiştirirken kılpayı araçların arasından geçiyor ,çoğu zaman gözlerimi kapıyorum. ama evet çok tehlikeli ..zaten insnaı heycanlandıran da bu tehlike değlmi, beynimizi uyuşturan korkuyu ve adrenalini salgılatıyor buda bize güzel hissettiriyor. ha bide tıbbende kanıtlanmış bi şekilde bağımlıık yapıyor. (tıpkı bu sitenin bende yaptığı gibi) bi keresinde de aynı hareketleri yapan 15 yıllık bi motorcunun artçısıydım ,en son gördüğüm hız 250 ve o hızda araçları sollamak müthiş bi duygu .depodan elim kaysa da düşsem elbette ölüyüm. fakat ozehir bi kez kanıma karıştıya artık bende iflah olmam. çook tehlikeli çok. uzun yıllar deneyimi olmadan denememek lazım.

yanlış şeyler bunlar.. kötü örnek oluyorlar.. :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar