- Konu Yazar
benim 97'de 94 bir gs 500'üm vardı o zaman yaş 17 ilk büyükçe motorum hero 100 ve gn250'den sonra!aldığımda zaten parasızlıktan düzgün makinanın yarı fiatıydı!daha alırken çalışmadı halıyle 35.dklık bi sanayi ziyaretinden sonra kyabus başlamıştı motorun alev almasından komple yağ boşaltmasından şase kayıklığından ruhsatta traktör olarak geçmesinden bütün elektrik tesisatının çöpte olmasından ve bütün ustalara iyice boşyere para kazandırdıktan ve hiç masrafsız gününde bile plakasını düşürerek bana masraf açmasından sora (ki bunlar 2 yıla tekabül eder)motorculuğu bırakma kararı aldım !evet 9 yaşımda almanyada başlamış olan aşkım türkiyede 10 sene sonra bitmişti!askerden geldiğimde maddiyatımızın daha düzgün olmasından dolayı lüx sayılacak sıfır bir araba aldım!ama motorcu olana Allahtan bi lütuftur ki arabaya bindiğim 1 sene boyunca hep bir eksiklik hissettim ve eksikliğin ne oldunu çözdüğümde arabayı satıp aşkıma döndüm!1000 şükürler olsun! :cat: !başına ne gelirse gelsin gerçek motorcu motordan vazgeçemez!