Hangi Yetkili Servis

Arkadaşlar Honda'nın istanbuldaki hangi yetkili servisi nispeten daha iyi ve daha ucuz ? Ben bir süredir Pazarbaşı Honda'ya gidiyorum. Ama lokasyon itibari ile biraz zengin bir muhit sayılır . Fiyatlarda bana fazla geldi. Memnun olduğunu Yetkili servis varmı

Arkadaşlar Honda'nın istanbuldaki hangi yetkili servisi nispeten daha iyi ve daha ucuz ? Ben bir süredir Pazarbaşı Honda'ya gidiyorum. Ama lokasyon itibari ile biraz zengin bir muhit sayılır . Fiyatlarda bana fazla geldi. Memnun olduğunu Yetkili servis varmı

hepsi aynıdır. saatlik ücret alirlar ve sistemden gelir fiyat

birkaç ay önce arkadaşımın işi olduğundan dolayı motorunu ben servise götürmüştüm
ümraniyede db honda servisine gitmiştim çok memnun kaldım ilgi alaka mükemmeldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Pazarbasiyla ilgili anlatilacak çok şey varda şimdi üşeniyorum.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Doğu&Batı yeni favorim,esengulun de bı yamugunu gormedimm

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Esengül iyidir.

avrupa yakasında esengül derim.pazarbaşını tavsiye etmem.hem pahalı hem saygısızlar.mahalle bakkalı gibi müşteriye davranıyorlar.kurumsallıktan uzaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar