Hangi Yalın İnternet Paketi

Ben Vodafone'a karar verdim beyler, 49 TL aylık ödemesi var 3 TL de modem ücreti alıyorlar toplamda 52 TL. En azından öyle dediler :)

TTnet ile uğraşmak istemedim, Superonline bayisini de bulamadım telefonda birisi 64 dedi diğer 56 dedi yolumun üstünde Vodafone vardı başvurdum.

Kurye bir kutu getirdi , bıraktı. Bağlayınca internet aktif olacak diye mesaj gelmişti.

Bağladım sonuç : internet yok :)

Uzun süren mücadeleler sonucu müşteri hizmetlerine ulaştım, modem cihazı ip alamıyormuş biz sizi arayacağız dediler.

Uzun lafın kısası hepsi aynı p*k :)

Motosikleti
Cbr 650F
geçmiş olsun :)

internetsizlik büyük dert. bak bugün bağlandı benimki çok mutluyum :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
oralarda göknet yok mu.... bir hafta önce ben aldım.... sınırsız 8 mbit 75 gb akk...
aylık 38 tl... 1 sene boyunca 3 tl de modem parası...
sadece ilk ay 10-15 lira baglama ıvır zıvır alıyolarmış... sonraki aylar için extra cıkartırlarsa da gider iptal ettiririm... zorla değilya... aynısını ttnete yapmıştım... 2 ay beleş internet verdiler... 2 ay bittikten sonra da interneti kapattırmıştım...:flower: :cherry:

Keşke acele etmeseydiniz.Bende acele ettim geçen yaz ağustosta ttnet zorla babama açtırttım.Yapmaz olaydım.16 Mpbs (14 mbps çekiyor) sınırsız ama 75 gb'tı geçince 3 Mbps ye düşüyor klasik ttnet işte ayda 75 lira.Resmen kazıklanmışım ben neti açtırdıktan sonra bizim buraya Netwifi diye bişey gelmiş arkaşımda ondan almış.8 mbps ve sınırsız ama cidden sınırsız AKK diye bişey yok arkadaşım hergün şu oyunu indirdim bunu indirdim diyor benim boynum bükük kalıyor :p Üstüne ttnet gibi kesinti hız kaybı v.s yok en iyi tarafı 35 lira ayda.Ah eşek kafa 2 ay bekleyip keşke ona geçseydim.Neyse lafın kısası :queen: çevrende araştır hocam benim gibi atlama :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar