Hangi Yağmurluk

Motosikleti
Xmax 250 techmax
Sonbaharın da gelmesi ile yağmurlar başladı ve yağmurluğa ihtiyacım var öğrenciyim ve bütçem kısıtlı
Scoyco rc10 nasıl bir yağmurluk onun yerine decathlondan normal yağmurluk al diyenler de var veya 2k civarına alt üst ne alınır tavsiyeniz var mı ?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Dechatlon yelken yağmurlukları kullanıyorum, çok memnunum.

Bence en iyi yağmurluk kuryelere satış yapan mağazalardadır , adamlar yağmur çamur saatlerce motor üstünde , bende Revit marka var 5-6 senedir kullanıyorum içi fileli terleme yapmıyor memnunum , başka markalarda kullandım isimlerini hatırlamıyorum 2-3 ay sonra hep apış arasından su aldılar..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motomax mağazasından 4Riders marka alt-üst takım yağmurluk almıştım, üst yağmurluk rahat, 2 beden büüyk almıştım ki montun üzerine rahat giyebileyim dye. Yağmur yağmasa bile hava soğuksa rüzgarı kesmesi de faydalı oluyor bir de parlak sarı görüşü arttırıyor diye de ara sıra giyiyorum. Ama alt yağmurluk ayağımda botlar varken giyip çıkarması zor oluyor, alt yağmurluğu daha az kullandım bu yüzden. Yine de tavsiye ederim. Mağazadaki en ucuz yağmurluk takımıydı ben aldığımda.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim 4Riders Monsoon yağmurluklar da zaman içinde apış arasından su almaya başladı, yağmurlu bir havada sürdüğümde tüm vücut kuru ama alt takımlar ıslak. Eskiden yağmurlu havada işe giderken zaman yağmurluğu çıkarsam millet "Hacım hayırdır? Yolda heyecan mı yaptın?" derlerdi.

Motosikleti
Benim 4Riders alt yağmurluğu çok az kullanabildim çünkü uzun korumalı botlarla giyip çıkarması çok zor oluyor. Daha bol, ayağımda botlar varken pantalonun üzerine giyip çıkarabileceğim alt yağmurluk düşünüyorum ben de.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benim 4Riders alt yağmurluğu çok az kullanabildim çünkü uzun korumalı botlarla giyip çıkarması çok zor oluyor. Daha bol, ayağımda botlar varken pantalonun üzerine giyip çıkarabileceğim alt yağmurluk düşünüyorum ben de.

Tucano Urbano'da bir zamanlar tam istediğin ürün vardı.

Motosikleti
Şimdiye kadar kullandığım hiçbir Dechatlon yelken yağmurluğu pantalonu su geçirme yapmadı. Kurye arkadaş tavsiyesi ile kullanmaya başlamıştım zaten. (Dört yıl yaz kış hava koşullarından bağımsız - karlı havalar hariç - her gün işe motosikletle gittim geldim, hiç falso vermedi.)

Motosikleti
Ducati 848, Suzuki SV650
Zamanında Decathlon'un en ucuz yağmurluğundan almıştım, iki sene önce Ankara'dan İstanbul'a dönerken inanılmaz bir yağmura yakalandım, bir saat boyunca hiçbir sıkıntı çıkarmadı. Ne kadar uzun süreli kullanılır bilemiyorum ama ucuz ve kısa dönemli bir çözüm olarak önerebilirim.

Motosikleti
Şimdiye kadar kullandığım hiçbir Dechatlon yelken yağmurluğu pantalonu su geçirme yapmadı. Kurye arkadaş tavsiyesi ile kullanmaya başlamıştım zaten. (Dört yıl yaz kış hava koşullarından bağımsız - karlı havalar hariç - her gün işe motosikletle gittim geldim, hiç falso vermedi.)

decatlhon'da adı ne diye geçiyor onun? tribord falan gibi isimleri oluyor ya giysilerin o yüzden sordum. Decathlon'dan bir şeyler alırken onu da aradan çıkarırım.
yıllarca xmax sürünce alt yağmurluğa ihtiyaç duymadım ama artık vstrom ile ihtiyacım olacak gibi.

Motosikleti
decatlhon'da adı ne diye geçiyor onun? tribord falan gibi isimleri oluyor ya giysilerin o yüzden sordum. Decathlon'dan bir şeyler alırken onu da aradan çıkarırım.
yıllarca xmax sürünce alt yağmurluğa ihtiyaç duymadım ama artık vstrom ile ihtiyacım olacak gibi.

Öyle isimleri oluyor evet, suya dayanım ölçüsü 5.000'lik olanlar yetiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar