hangi tişört ????

hangi tişört

• 1-çekiç olan

Oy: 14 93.3%
  • 2-şapka-sigara olan

Oy: 1 6.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
arkadaşlar hangi töşörtü almalıyım

1-çekiç olan
0080_E.jpg

2-sigara şapkalı olan
0045_E.jpg

Bir an ekrandan elimi uzatıp alasım geldi, mükemmel yapılmış:cat:

Aman dikkat et, güllü müllü çiçekli bişey bul,bağyanlar mıncıklasın en azından ::p , tüm saplar/motor/tamir/devat arayanlar, elini uzatıp mıncıklamaya kalkar sonra :p

Son düzenleme:
ben aldım 3 4 adet 3 yıkama sonrası ne yaka kaldı ne tsırt baskıları cıkktı sacma sapan bı hal aldı sımdı bızımkıler yer sılme bezı halıne getırdıler :santa:

Motosikleti
'08 GTR 1400
ben aldım 3 4 adet 3 yıkama sonrası ne yaka kaldı ne tsırt baskıları cıkktı sacma sapan bı hal aldı sımdı bızımkıler yer sılme bezı halıne getırdıler :santa:

Kaft'ta böyle bir şey yaşanacağını sanmıyorum. İllaki yok ben memnun kalmadıysanız, aramanıza bile gerek yok, mail atın anında size yardımcı oluyorlar.

Ben de en son kafttan şunu almıştım:
0135_E.jpg

sonuçlar çekiçi gösteriyor yorum yazan herkeze teşekkürler :thumleft:

aldıgın tsortde ısraıl bayragının amblemı var dıkkat ettınmı acaba ne anlatmak ıstemısler

Hocam böyle şeyleri abartmayın yahu.tişörtü yanlış almadıysam anarşizm konulu, güzel bir tasarım ayrıca. O sadece israil bayrağı değil aynı zamanda bir din simgesi hatta sanıyprum ki orda din simgesi olarak kullanılmış.

Bu 3d t shirtlerin hiç biri böyle durmuyor.Yani çok beklenti içerisinde olmayın...

Burda bi yanlış anlaşılma olmuş , bazı arkadaşlar 3d beklentisi içinde olmayın falan demiş zaten 3 d değil bu thişörtler ve 3d diye satılmıyor .3D diye aldıysanız bu sizin kekliğinizdendir. gelelim kalite konusuna gecen ay 3 al 2 öde vardı kaft ta ben 4 adet aldım baskıları ve kumaşı gerçekten kaliteli hiçde öyle yer bezi cinsinden değil. her tasarımının da bi anlamı var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar