Hangi Tip Kask Kullanıyorsunuz?

Hangi Tip Kaskı Kullanıyorsunuz?

• FULL FACE / KAPALI KASK

Oy: 626 62.5%
  • FLIP UP / ÇENE AÇILIR KASK

Oy: 274 27.4%
  • OPEN FACE / AÇIK KASK

Oy: 55 5.5%
  • OFF ROAD / CROSS KASKI

Oy: 26 2.6%
  • HALF - NAZİ KASKI

Oy: 20 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    1,001
Flip Up (Airoh SV 55 kullanıyorum, eşimde de aynısı var.) Bir arkadaşımdaki sarı renkli Marushin' e de hasta oldum. kaskın arkasında resmen spoiler var :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kapalı tip venom marka kask kullanıyorum herkese tavsiye ederim.

wiwi çene açılır kask almışım alırken ne düşündüm (3 yıl önce) bilmiyorum ama çene kısmını temizlerken hariç hiç açmadım.

bence çeneden açılır kask kapalıya göre daha kullanışlı.. istediğiin zaman açarsın istediğim zaman kapatıp fullface gibi kullanırsın

SHARKE Fulface kask kullanıyorum çook memnunum.Çok seviyorum.Çok güvenli olduğuna inanıyorum.Hatta eminim

Verilir tabi.Gerçi herkes kafa buluyor motorun küçücük o kask fazla diye ama:pale:

motorla kazanın hiçbir alakası yoktur asıl düşük süratle gidebilen motorlarla yapılan kazalar sakatlanmalara yol açar çünkü hayabusayla yağtığın kazada sakat kalmıyor ölüyorsun motorun ufaklığıyla ne alakası var dostum iyisini yapıyorsun tabiki okadar para vereceksin

şimdi ben çeşmenin köylerinden birinde ıldırı diye bi yerdeyim.. skutır kullanıcısıyım ve köy içinde nazi kaskı, 1kmden uzak yerlerde ise kapalı kask tabiki de

X-lite x-801R mask flat silver
Biraz tuzlu ama harika bir kask tavsiye ederim herkeze.

nazi kaski kullaniyorum, hatta kaskin icinde 4 dilde kocaman harflerle bu kask koruma amacli degildir herhangi bir kaza veya darbede size koruma saglamaz, bu gibi durumlarda uretici ve satici firma sorumluluk sahibi degildir gibi bir yazi var.

(ogut, nasihat, elestiri almayayim lutfen, herseyin farkindayim)

ben hem full face hem çene açık hemde çeneden açılır kasklar var ama ben genelde full face olan lazer vertigo yu kullanıyorum.

2 tip var 1-çene açılır ve 2-açık kask,doğrusu açık kask kullanımı çok daha pratik ve kolay geliyor.Çok uzun yolculuklar ve soğuk hariç tercihim bu oluyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar