Hangi Tarz Kilit

Hangi tür kilit sistemini tercih ediyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    26
Hem disk kilidi, hemde halat kilit kullanıyorum. En kısa sürede de alarm takacağım.

Hangi seçeneği seçmem lazım :)

Bir çok arkadaşta eminimki birden fazla kilit kullanıyordur.

Sadece direksiyon kilidi kullanıyorum.
Motorun direksiyonuna tüylü kelepçe bırakıyorum.
Çalmaya kalkan olursa neyle karşılaşacağını bilsin diye.
Ek olarak da eve girerken dua ediyorum.

way be ben ne kdr korunmasız davranıyormusum =)) dıreksıyon kılıtını kıtlıyorum bırakıyorum bazen onu bıle unutuyorum =)

motoru kitlerken gören insanlar biraz gülen gözlerle izliyorlar beni ama umrumda değil. bi kere cbf250'miz çalındı evin otoparkından o yüzden her türlü önlemi alın arkadaşlar..

alarmlı disk kilidi, U kilit, hortum kilit, branda..

Branda diye yazıyorum zira bence direksiyon kilidi kadar önemli branda kullanmak..

direksiyonu kilitliyorum
brandayı kapatıp alarmı açıyorum
motoru aldığım ilk gece gelen oldu içim rahat

Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı ?
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44449

Motorun çalışır durumda çalınma ihtimaline karşı bir tuşu var.
Basılınca 100 mt içersinde motor stop edip alarm çalıyor. Hatalı olarak bu buton devreye girer mi ? Yolda giderken çakılmayalım. Cihazın tüm özelliklerini kullanan bir kişi var mı ?

Direksiyon kilidi ve Branda kullanıyorum. Ek olarak alarm taktıracağım. Önerir misiniz ?

ISO 9001 Belgeli, CE Belgeli , T.C Sanayi Bakanlığı Onaylı ,TSE belgeli
2 yıl garanti
Uzaktan Kumandalar kolay kırılmaya karşı demir kasa ile çevrelenmiştir. Üzeri özel aşınmaz malzemeden imal edilmiştir.
Motorunuzun anahtarını kumanda üzerinde de kopyalattırabilir ve anahtar taşıma fazlalılığından kurtulabilirsiniz
Hareket halindeyken motorunuz çalınırsa 100 mt mesafe içerisinde kapatma butonuna 1 kere basınca 3 sn sonra motor kilitlenir ve motor stop eder. Siren çalmaya başlar
Uzaktan kumanda ile motor çalıştırma ve durdurma
Uzaktan kumanda ile panik
Sürüş emniyetli motor kilitleme
6 Ton siren
ıstenildiğinde sireni uzaktan kumanda ile susturma
Devreye sokup çıkarırken ışıklı ve sesli ikaz
ıstenildiğinde darbe sensörünü devre dışı bırakma (Güçlü ve hafif darbe ve ses kuvvetine göre sireni çaldırma sıklığını ve kuvvetini ayarlama)
Yanlışlıkla devreden çıkarmaya karşı otomatik alarm koruma
Tamir modu Röle hafızası

Disk kilidi + alarmlı disk kilidi + zincir kilit kullanıyorum. Ayrıca kasko var. Sonra Allah'a emanet ediyorum, yani manevi kaskosu da var :)

o zaman harekete duyarlı gizli alarm en güzeli.

alarmda darbe sensörü var :) kedi fln çıkınca bağırmaya başlıyor.

alarmlı disk kilidi, U kilit, hortum kilit, branda..

Branda diye yazıyorum zira bence direksiyon kilidi kadar önemli branda kullanmak..

branda da dediğiniz gibi önemli :cat: zira branda ile uğraşırken eğer alarmı kapamayı unutmuşsam ötmeye başlıyor.

disk kilidini kullanmıyorum çünki biraz dalgın bir insan olduğumdan disk kilidini çıkarmayı unutup motoru hareket ettirebilirim :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar