hangi takımlısınız?

hangi takım?

• trabzonspor

Oy: 0 0.0%
  • şekerspor

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
hangi takımın taraftarı daha fazlaymış belli olsun... :)

unutmadan ben fenerbahçeliyim..

kimi, yakıştı mı sana be? :p
hem başlığa futbol ibaresini ekle, yoksa burayı mclaren bayraklarıyla dalgalandırırım.

ben takim tutmuyorum. "taraftarım" demekten utanirim.... bicaklanan cocuklar, kaldirimlarda kirilan bira siseleri, tribun grisinde yasananlar, isin karaborsasi, futbolculara ayrilan butce ve ac yiginla insan- okula bile gitmeyen cocuklar.., havaya sıkılan kursunlarla yaralananlar, kufurler-kavgalar..........
sacmalık..........
spor bunun neresinde?

cezerye' Alıntı:
ben takim tutmuyorum. "taraftarım" demekten utanirim.... bicaklanan cocuklar, kaldirimlarda kirilan bira siseleri, tribun grisinde yasananlar, isin karaborsasi, futbolculara ayrilan butce ve ac yiginla insan- okula bile gitmeyen cocuklar.., havaya sıkılan kursunlarla yaralananlar, kufurler-kavgalar..........
sacmalık..........
spor bunun neresinde?

+1

Bir de profesyönel sporcuların %99.9'unun doping yapma hadisesi var.Bir başlık da daha söylemiştim, en iyi spor kişinin kendini yormadan düzenli olarak yaptığı spordur.Profesyönel spor yalan dolandan başka birşey değil.Açın artık gözlerinizi...

Ayrıca bu başlık daha önce en az 3 defa açılmıştı :cherry:

watercolours' Alıntı:
kimi, yakıştı mı sana be? :p
hem başlığa futbol ibaresini ekle, yoksa burayı mclaren bayraklarıyla dalgalandırırım.

aslında bendeki f1 merakı futboldan bir adım önünde olduğu için daha çok f1 ile ilgileniyorum. ama futbolsuz olmaz bence. başlık konusunda haklısın ama nasıl değiştireceğimi bilmiyorum :)

bu takım tutma tutmama hadisesi ile ilgili bişeyler söylemek isterim. ülkemizde cezerye arkadaşımın belirttiği kötü olayların yaşanmasıyla sporun tabiki bi alakası yok. ama bu olaylar yüzünden de futbolu dışlamak saçma geliyo bana. neden derseniz bu gibi kötü davranışları sergileyen kişilere karşı tavrımızı ortaya koymazsak ortam böyle ipsiz sapsız insanlara kalır. bu durumdan da kimse bi fayda bulamaz. unutmayalım ki kazandığımız dünya üçüncülüğü sayesinde dünya çapında milyarlarca dolar para harcayarak ancak yapabilceğimiz reklamı yaptık. eğer biz onlardan daha cesur olmazsak bu daha kötüye gidecektir.

son olarak konunun daha önce de birkaç açılmış olduğunu bilmiyordum. bundan dolayı özür dilerim.

spor=futbol değildir
spor ile futbolu eşanlamlı tutmayın. gıcık oluyorum. hangi takımı tutuyorsun sorusuna da gıcık oluyorum. mersin yüzme ihtisas, töbe ya. öyle deyince de ama bu futbol takımı değil ki diyorlar. madem futbol soruyorsun, belirt o zaman. tv'lerde spor bülteni diyor, ben daha futbol dışında haber izlemedim oralarda (zamanına göre basketbol, f1, vs ama rutin akışta yok).

not: kimi, lafım sana değil. türkiye'deki genel eğilime uyuz oluyorum.

anlamdım water bende senin gibi düşünüyorum. bizim ülkemizde her yere ulaşabilen tek spor futbol gibi gözüküyo herhalde ondandır spor=futbol olarak düşününlerin varlığı

neyse, biz kendi takımımıza dönelim.
yaşasın mclareeeeeeeeeeeeeen :flower:
ama kimi'ye ettikleriniz burnununzdan fitil fitil gelir inşallah :pr:
tam arada kaldım ya, kimi giderse kimi tutacağım ben?

ZZR

Kimi Bu Da sorumu Tabiki Malatyasporluyum :) Birazda GalatasaraY ama önce şehrimin takımı .:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar