hangi takımın taraftarısınız

hangi takım taraftarısınız

• Kullanılan toplam oy
    145
Bu anket yeteri kadar burada kalırsa neticenin ne olacağı belli.
Bu konu ile ilgili şöyle bir örnek veriyim : Petrol Ofisi bir dönem taraftar bardağı veriyordu. Ben 5 defa benzin aldım, hep "FB" bitti kalmadı dediler, bende hediye etmek üzere diğerlerinden aldım. Bu birçok tanıdığım insanın da başına geldi.
Bu duruma rağmen birgün gazetede bir haberde Petrol Ofisinin dağıttığı rakamları gördüm : FB açık ara önde, malum GS ve BJK sıralaması...

Ancak benim hiç anlamadığım konu, bir takım taraftarının o takımın daha çok taraftarı olmasından ne tür bir övünme payı çıkardığı...
Şampiyonluk sayısı, kim kimi daha çok yendi, Avrupa başarıları falan bunlar tamam da, taraftar sayısı ile öğünmek bana komik geliyor !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fenerbahçe tabiki

anketteki amaç sitede hangi takımın taraftar daha çok,yoksa zaten herkes biliyorki gerçekleri tarih yazar,tarihi galatasaray yazar.

14-15 lokma takımını tutuyorum:queen:
alyan takımıda fena değil aslında:queen:
cccccccccciiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmbbbbbbbbbbbbbboooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmm

Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin FOREVER BJK

Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin ÖLENE KADAR BEŞİKTAŞ

Forumdan Uzaklaştırıldı
ŞALVARSPOR ŞALVAR SPOR

bu soruya cevap vermeme gerek varmı acaba:) tanıyanlar bilir ne kadar fanatik-hasta-deli FENERBAHÇEli olduğumu

şu andaki duruma göre sitenin %40,48'lik gibi baya yüksek bi oranı galatasaray'lı.

mclaren :)
not: hangi spor dalı olduğu söylenmemiş. tek bir spor dalı yok bildiğiniz üzere :)

ara gittikçe açılıyor son durum g.s 18 - f.b 11 - b.j.k 11 buda demektir sitede galatasaray'lılar daha üstün.

gururla söylüyorum GALATASARAYLIYIM.

motosiklet.net'in renkleri yavaş yavaş belli oluyor sarı kırmızı şampiyon galatasaray:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar