Hangi Şehirde Doğdunuz Şimdi Nerede Yaşıyorsunuz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Es es es ki ki ki eski eski Es:)

Adana da doğdum Konya da büyüdüm isyanbulda yürüdüm Adanaya geri geldim hala burdayım kovulana kadar

Kocaeli izmitte doğdum kocaeli değirmenderede yaşıyorum..değirmendereye yolu düşen arkadaşlarla tanışmak isterim

istan bul dan istanbula yazuın kaçarız yine sana dönerim...birbaşkadır benim istanbulum

BOLU :bounce: ve olumsuzluklarına ragmen vazgeçilemeyen harika bi şehir olan İstanbul da yaşıyorum

Bartınlıyım İstanbul 1994 doğumluyum Bartında yaşıyorum....:bounce:

Kocaeli izmitte doğdum kocaeli değirmenderede yaşıyorum..değirmendereye yolu düşen arkadaşlarla tanışmak isterim

Antalyada doğdum yazlarım hep izmitte geçti.Değirmenderede yürümeyi öğrendim,Değirmenderede ilk bisikletten denize uçtum,ilk defa sabaha kadar arkadaşlarla orda oturup muhabbet ettik ve bir tepsi midye dolma yedik,ne güzel kızlar ayarlıyorduk:p,depremde beraber oturduk...:salut:Antalyada doğdum Antalyada oturuyorum:p

adana-adana-adana
1.cisi doğum, 2.cisi yaşadığım yer için, 3.cüsü ölüm yerim olacak :bounce:

Kastamonuda doğdum suadiyede büyüdüm yetiştim şu an gebzedeyim..:cherry:
Gebzenin insanlarını sevmesemde güzel yer..:wiinkk:

kocaelinde doğdum yalovada büyüdüm hala yalovadayım aslıda çankırılıyım musti çocukluğumun yazları gebzede geçti katılıyorum sana

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Zonguldak Ereğli'de doğdum şu an üniversite öğrencisiyim okul bitene kadar İstanbul'da yaşıyorum ara sıra gidiyorum ereğliye.

Rize de Doğdum ; Giresun da okuyorum ; yarım Yalova da yasıyor ; Yarım Rize de :)

Nürnberg'de doğdum İstanbul'dayım İzmir'e gitmek ve orada kalmak istiyorum :pale:

Kütahya doğumluyum şimdi Kocaeli'nde yaşıyorum hem deniz hem tepe hemde göletler açısından çok beğeniyorum burayı.:cat::)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar