Hangi Scooter'ı tavsiye edersiniz?

Şehir içinde kullanabileceğim,yakın çevreye gidebileceğim,rahat kullanımlı (bel destekli) bir motor istiyorum fakat bir türlü karar vermiyorum diyenler içinde faydalı olabir.
Aprilia (Scarabeo)
Peugeot (Geopolis)
Piaggio (Beverly) Hangisini,neden tercih edeyim veya alternatif ne olabilir :silent:
Cevaplarsanız sevinirim..Vespa'mı sattım,motorsuzum.. :pr:

arkadaşım yazdığın modelleri kullanmadım..bende honda dylan var onu tavsiye edebilirim..gayet güzel,seri,ekonomik yakan bir motor..fiyatı 5550..ben 0 almıştım şuan 20500deyim..herhangi bir sorun yok maşallah..:)

benim ki yamoto 150 hs çok seri , yanına sepet taktırdım çünkü 2 teker çok tehlikeli oluyor bence :bounce:

spor tarzda bi şey düşünürsen sınıf birincisi gilera vxr 200 :cat:

Son düzenleme:
honda dylan derim bende çok seri güzel ergonomik rahat bi motor ve sorunda çıkarmazz

Aprilia (Scarabeo),Peugeot (Geopolis),Piaggio (Beverly) buraya yazdığın motorların hepsi aynı bana göre; senin isteğin cup tipi scooter almak mı ? yoksa vespadan kalan bi alışkanlıktan(hepsi aynı grup üretici) dolayı mı böyle yazdın bilmiyorum ama scooterda alternatif çok.Yakın çevreyi dolaşacaksan 250cc den küçük olmaz burda yamaha xmax,piaggio x8,kymco Xciting,peugeot satelis,sym gts,honda fores gibi alternatifler devreye giriyor.Ama daha büyük scooter isterim dersen 400cc, 500cc veya 600cc gibi sana sadece iki marka önere bilirim Suzuki Burgman,Honda Silverwing.Piaggio X9 500 demiyorum çünkü ferco motorun satıcısı ellerindeki stokları bitirdikten sonra X9 500 gelmeyeceğini söyledi haberin olsun.Şimdiden hayırlı olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bütçen ne al bi tane Regal Raptor 2. el rahatla ??

Yamaha Cygnus 125 im var çokta memnunum, şu an a kadar sadece yağ değişimi yapıldı yani önemli bir sorun hiç çıkartmadı...Şu an satmak zorunda olduğum için istemeden elden çıkarıyorum...Satılık ilanlar köşesinde ilanım mevcut ilgilenirsen eğer...

Peugeot satelis önerisi için teşekkürler.Çok ilgimi çekti..

Honda dylan veya daha irisi Honda foresight:cat:
ekonomik, sağlam, basit, akranlarına göre ucuz, servisi çok yaygın ama bakımdan bakıma ihtiyaç duyacağınız motorlar. ikiside su soğutmalı, özellikle foresight çokk konforlu.
Yamaha xmax istemiştim çok ve piaggio x9, çok güzel motorlar ama iyice araştırınca Honda her bakımdan daha avantajlı.:)

şehir içi-dışı farketmez herşeye rağmen BWS 100 diyorum

Arkadaş, BWS 100 şaane bir motordur:cat:
Ancak daha yeni tecrübe ettik, uzun yolda çok ender 95 Km. yapabildi, genelde ortalama sürati 88 gibiydi. sınıfına göre iyi sayılır ama, benzer hacimli scooter ların daha iyi gittiğini de biliyorum. sağlamlık bakımından süper ama 2 zamanlı olduğundan benzer hacimli diğer Marka motorlara göre fazla yakıyor biraz, verdiği performans çok iyi olsa sorun değil elbette:cat:
saygılarımla

genel olarak birçok insan kendi kullandığı motoru öneriyo bu gibi gurumlarda ancak ben öyle yapmayacağım (yazdığın modellere benzemediği için tabiki yoksa memnun olmadığımdan değil)sana bunlara ek olarak foresight i öneririm zaten dylan ile arasında 1500 ytl gibi çok da fazla olmayan bi fark var bu durumda dylan almak biraz mantıksız bence çünkü en azından tam bi maxi scooter almış olursun foresight alırsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar