Hangi scooterı almalıyım? Yardım lütfen!

50 cc'lik motor iki kişi biraz zor ya.
sen hangi şehirdensin. bursadaysan deneme amaçlı benim motosikleti kullanabilrsin.

Sağolasın söylemen bile güzel. Ama maalesef İstanbuldayım. Ya gideceğim yol 5-6 km. önemli olan bana tek yetmesi ama 2 kişide deneriz baktık idare ediyor kısa mesafe zaten takılırım. 151 lerin fiyatları 150 ye göre daha da uygun genelde

F54

aman arkadaşım ya çinli bi motorsa hele ikinci el se uzak dur derim sen cub ta baksan iyi olur hem pratik hemde az yakar iki kişi de fazla zorlanmaz tabi kilonuza göre değişir fakat ortalama 150 kg çok rahat taşır

aman arkadaşım ya çinli bi motorsa hele ikinci el se uzak dur derim sen cub ta baksan iyi olur hem pratik hemde az yakar iki kişi de fazla zorlanmaz tabi kilonuza göre değişir fakat ortalama 150 kg çok rahat taşır

CUB nedir? :) Bu cub dedikleriniz çin motoru değilmi? Biraz bilgi lütfen

Son düzenleme:
işte bu oluyor kullanımı kolay kendisi şehir içi için tasarlanmış olup ucuz şehir bisikleti olarak bilinir

Bu iki kişiyi çekermi? 2. elleri nedir acaba? Nasıl pedalı falan yok di mi? Scooterdan dahamı kötü? Biraz detaylı bilgi verebilirmisin lütfen? :silent:

F54

ben ortalam 150 kg yani iki kişiyle günde 150 km yaptığım oldu kullanması kolay bisikletten biraz zor yarı otomatik vites sistemi var gaza basıyorsun vites atıyorsun tabi vites atarken gazı kesiyorsun senin baktığın modellerden daha az sorun çıkarır motor aksamı olarak ta kolay kolay arıza yapmaz 2 elleri 1000 tl civarı benzini koklar yani sadece 5 km yol yapmak içinse al hiç sorun çıkarmaz benim ki 10500 km oldu mekanik aksamda sorun yok yağını değiştir benzin koy bas gaza yani

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------

ben ortalam 150 kg yani iki kişiyle günde 150 km yaptığım oldu kullanması kolay bisikletten biraz zor yarı otomatik vites sistemi var gaza basıyorsun vites atıyorsun tabi vites atarken gazı kesiyorsun senin baktığın modellerden daha az sorun çıkarır motor aksamı olarak ta kolay kolay arıza yapmaz 2 elleri 1000 tl civarı benzini koklar yani sadece 5 km yol yapmak içinse al hiç sorun çıkarmaz benim ki 10500 km oldu mekanik aksamda sorun yok yağını değiştir benzin koy bas gaza yani

pedalı yok elden ve ayaktan marş lı akü bitse bile tek ayak marşı ile kolayca çalışır

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:18 ----------

pedalı yok elden ve ayaktan marş lı akü bitse bile tek ayak marşı ile kolayca çalışır

Peki debriyaj yokmu bunlarda?

hayır yok pedalın ön tarafına bastığın zaman vites yükseliyor tupukla arka tarafına basarsan vites küçülüyor kolay bi sistem yani

Çirkin gözüküyor ama benim için en sorunsuz ve mantıklı olan bu model sanırım. Bilgi ve ilginiz için çok teşekkür ederim herkese. :rendeer:

biraz saçma olacakda scooter olması şart mı 4 vitesli cublar var..o da işin görür scooterlardan az yakar her ne kadar 5 km olsa gideceğin yer..

biraz saçma olacakda scooter olması şart mı 4 vitesli cublar var..o da işin görür scooterlardan az yakar her ne kadar 5 km olsa gideceğin yer..

Evet banada cublar mantıklı geliyor. Bakıcam ve ne aldığımı size mutlaka yazıcam buradan.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:37 ----------

Peki cub alırsam mondialinkinimi almalıyım sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar