Hangi scooterı almalıyım? Yardım lütfen!

Merhaba arkadaşlar. Ben işe gidip gelmek için bir scooter almayı düşünüyorum. İş yerim 5 km uzaklıkta. Otobüs falanda yok. Her gün yürünmüyorda. Taksiyede param yetmez hergün bu yüzden bir scooter almaya karar verdim. 2. el olabilir. 1000-1500 TL arası ne alabilirim bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Gideceğim yol 5 KM olduğu için iyi birşeye gerek yok ama benide yolda bırakmasın isterim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. :rendeer:

mrhb arkadaşımbu fiyat aralıgında anca çin malı bir scooter alabilirsin..onlarında 2. eli nekadar güvenilir olur bilmem..ben 150 zc kullaniyorun 2000 km ve hiç sorun çikarmadı bana bende işe gidip geliom her gün 20 km .yani bakımını yaptırırsan bulursun..1500 tl ye temiz birtane bulaabilirsin ..benmde satıom ama bendeki biraz pahallı üstündeki takviyelerle beraber....150 zc mondial alabilirsin egzoz sorun yapar onuda bi sekilde garanti ile halledersin..veya 150 hs de olabilir

Suzuki An 125 - 26.000 Km de sorunsuz !!!

Alacağın motor seni ustalarla hergün görüşen bi müşteri yapmasın, geç olsun sağlam temiz olsun,

Saygılar

Şimdi diyorsunuzki 5km bile olsa gideceğin yol yinede 2. el çin motoru seni yolda bırakırmı demek istiyorsunuz? Hiç almıyım dahamı iyi sizce?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:26 ----------

Suzuki An 125 - 26.000 Km de sorunsuz !!!

Alacağın motor seni ustalarla hergün görüşen bi müşteri yapmasın, geç olsun sağlam temiz olsun,

Saygılar

Bu motor seninmi ve satıyormusun?

Merhaba arkadaşlar. Ben işe gidip gelmek için bir scooter almayı düşünüyorum. İş yerim 5 km uzaklıkta. Otobüs falanda yok. Her gün yürünmüyorda. Taksiyede param yetmez hergün bu yüzden bir scooter almaya karar verdim. 2. el olabilir. 1000-1500 TL arası ne alabilirim bana tavsiyede bulunursanız çok sevinirim. Gideceğim yol 5 KM olduğu için iyi birşeye gerek yok ama benide yolda bırakmasın isterim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. :rendeer:

bulursanız temız bısan senatör alın derim . hem maxi hemde kullanışlı.

bulursanız temız bısan senatör alın derim . hem maxi hemde kullanışlı.

Evet bu dediğin hoşuma gitti araştırdım ama istanbul'da maalesef 3 tane buldum. 2 tanesinin ruhsatı adamlara ait değil. O şekilde de kesinlikle almam. Ruhsatı kendi üstüme almam şart. 1 tanesi var o da hafif kazalı diyor güvenemedim. Başka alternatifler??? :silent:

Evet bu dediğin hoşuma gitti araştırdım ama istanbul'da maalesef 3 tane buldum. 2 tanesinin ruhsatı adamlara ait değil. O şekilde de kesinlikle almam. Ruhsatı kendi üstüme almam şart. 1 tanesi var o da hafif kazalı diyor güvenemedim. Başka alternatifler??? :silent:

:( bısan senator bır abımın dedgıne gore turkıyede saglam kazasız ruhsatı kendı uzerıne olan sorunsuz alınabılecek 23 adet varmıs :( ama guzel motor keske bulabılseydınız. kanunı ronny 150 bırde buna bakın derım sınyaller gommelı merceklı far sıstemı bıraz sekıl olarak hosuma gıdıyor .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 ----------

turkıye genelındekı senatorlere sımdı bende baktım sahıbınden.comda aslında gıdıp alınacak temız motorlar var otobuse atar getırırsınız dıye dusunuyorum ?

:( bısan senator bır abımın dedgıne gore turkıyede saglam kazasız ruhsatı kendı uzerıne olan sorunsuz alınabılecek 23 adet varmıs :( ama guzel motor keske bulabılseydınız. kanunı ronny 150 bırde buna bakın derım sınyaller gommelı merceklı far sıstemı bıraz sekıl olarak hosuma gıdıyor .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 ----------

turkıye genelındekı senatorlere sımdı bende baktım sahıbınden.comda aslında gıdıp alınacak temız motorlar var otobuse atar getırırsınız dıye dusunuyorum ?

Ben istanbul genelinde baktım. İstanbul dışı hem temiz hemde daha ucuza var ama otobüse konabilirmiki motor? Ayrıca zaten işlerimden dolayı bırakıp şehir dışına gitmem biraz zor.

Ben istanbul genelinde baktım. İstanbul dışı hem temiz hemde daha ucuza var ama otobüse konabilirmiki motor? Ayrıca zaten işlerimden dolayı bırakıp şehir dışına gitmem biraz zor.

muavının cebıne bır paket marlboro yad palement atınca hemen alıyorlar =) ama benzın olmayacak ıcınde . ama ısınızden dolayı gıdemem dıyorsunuz o en buyuk sorun . o zaman dedıgım gıbı kanunı ronny 150 ye bakın bırde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

mondial mash 150de olabilir çok tatlı bir motor aslında

muavının cebıne bır paket marlboro yad palement atınca hemen alıyorlar =) ama benzın olmayacak ıcınde . ama ısınızden dolayı gıdemem dıyorsunuz o en buyuk sorun . o zaman dedıgım gıbı kanunı ronny 150 ye bakın bırde.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

mondial mash 150de olabilir çok tatlı bir motor aslında

Kanuni için çok kötü diyorlar. Bazı motorları resmen ikiye bölünüyormuş.:queen:

mondial 151 rs. güzel motordur. bnede dershaneye gidip gelmeye kullanıyorum. özellikle frenlerinden çok memnunum. arka ve ön disk fren çinli motorların hemen hemen hiç birinde yok.

aslında sadece 5km yol gideceksen elektrikli scooter da alabilirsin...
ne benzin neden baska derdin olur...
1000tl

ben şahsen mondial 151 rs den memnunum bütçene göre de uygun motor. litreye 25-32 km arası gidiyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

bu arada senin boy ve kilonda motor için önemli?

ben şahsen mondial 151 rs den memnunum bütçene göre de uygun motor. litreye 25-32 km arası gidiyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

bu arada senin boy ve kilonda motor için önemli?

Benim boy ve kilo uygun herhalde. Boyum 1.70 kilomda 72 KG. Ama arada kız arkadaşımıda arkaya alıp 5-6 km lik bir yol yapabilirmiyim bu motorla merak etmekteyim.

Honda today :cat: 10 Liralık benzin al 2 hafta sür :D Parçalanana kadar hırpala sorun çıkarmaz

çok rahat iki kişi 90-100'ü görüyor.

O zaman 151 rs iyi gibi gözüküyor. Ben 151 rs ye yoğunlaşıyım. Umarım sorun çıkarmaz. Yardımların için teşekkür ederim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:19 ----------

Honda today :cat: 10 Liralık benzin al 2 hafta sür :D Parçalanana kadar hırpala sorun çıkarmaz

Honda Todayin 2. eline bile param yetmiyor maalesef :p

50 cc'lik motor iki kişi biraz zor ya.
sen hangi şehirdensin. bursadaysan deneme amaçlı benim motosikleti kullanabilrsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar