HaNgİ ScOoTeR'i AlMaLı YaRdIm

yamahaman' Alıntı:
git yamaha bws ye bak tam bize göre 100cc www.beldeyama.com.tr ye bakabilirsin bi gün kiraladım ve sürdüm müthişşşş...:cat:

bu motor 2 zamanlıymış maalesef işe yaramaz diyorlar,

arkadaşlar
SUKIDA 125 bilen kullananan var mı çok hoşuma gitti, kalitesiz çin malı değilmiş onu öğrendim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
scooter alcanaaaa bicycle al kardeş daha iyi...

ayk

bence arkadaşlar alınabilecek en iyi motor (bu fiyat aralığının biraz uzerinde ama)
kymco agility125 ben aldım cok guzel motor şiddetle tavsiye ederim
fiyatı 2450+plaka ruhsat
cin malı almaktan sa bu motor cak daha iyi secim olur kanaatindeyim

Son düzenleme:
uzun araştırmalarım sonucunda en iyi scooter TVS scooty pep, hindistan malı, 75 cc 4 zamanlı, gaddar, yıllarca sorunsuz kullan, km de 45-50 ykrş yakıyormuş
bence en iyisi bu

raven' Alıntı:
ylmzz benim diğer arkadaşlarımda da 110 ft var. bir ara motorları yakmayı bile düşündük. motorlar (motor demek aslında motorlara hakaret olacak ama) sorunsuz bir gün geçirtmiyor adma. senin motor tüm sorunları peşpeşe çıkartmaya başladığında anlarsın. bu motorlar kullan at olacak .

ben bu mesajı görmemiştim yav :queen:

bak ravencim canım kardeşim. ben 4700km bindim bu motora yeni değil motorum yani. hiç sorun çıkartmamış bana. arkadaşlar soğuk havalarda scooterlarını ayak pedalıyla çalıştırırken ben marşla çalıştırdım. 4700km de sorun çıkartmayan motor. nasıl olurda hergün sorun çıkarır anlayamadım.
yahu senin arkadaşların motorlara ne yapıyolar.:queen:

100km son gaz gittim bişey olmadı. ayda 1000km den fazla yaptım bişey olmadı. bence siz motora zarar veriyorsunuz abartmayın. ayrıca zincirli motora bu kadar arıza yaptırmak da büyük başarı. arkadaşlarının ulaşsın bana bakıyım. napmışlar motora. hayır aynı motordan bahsetmesek inanacam walla :queen:

ben tvs scooty kullaniyorum almadan once cok arastirdim...nazillide oturuyorum yani mondial ve asya motorlarinin turkiyeye dagitim noktasi..burada tamirci bir suru arkadasim var..birebirde arastirma imkanim cok fazla oldu..bi cogu ile konustum hic biri cin motorlarini onermedi ve bir yigin arkadasim var bu cin motorlarindan kullanan sorun yasamayan sansli kisiler bir elin parmagini gecmez..sanayide tamircilerin onunu cin motorundan gecilmiyor..guvenilir bu ise yillarini vermis tamirci arkadaslarim kesinlikle tvs yi onerdi..bende ondan aldim soyle soyliyim memnunum..inanilmaz tasarruflu bir motor..ayrica malzeme kalitesi hemen kendini belli ediyor..tvs kullanan arkadasimda cok daha henuz memnun olmayana raslamadim..bunlarin icinde 3 yildir bu motoru kullananlar var yasadiklari sorunlar akunun bitmesi ve lastikten ibaret...ben sana tvs kullanan biri olarak tvs scooty yi oneririm..

Benimkini alabilirsin satılık zaten ayrıca piyasadaki 150cclik motorların hemen hemen hepsini solda sıfır bırakır Peugeot Trekker 100cc 2 zamanlı 8.7 Hp 6Lt yakıt deposu 85kg Çok temiz tamamen orjinaldir hiçbir modifikasyon yoktur Bakımları periodik olarak ve yetkili servsinde yapılmıştır çok serii çok hızlı çoketkileyici bir okadarda rahat ve güvenli :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar